Shakira In Concert: El Dorado World Tour

Shakira In Concert: El Dorado World Tour

2h 13min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 13.11.2019

Superstaar Shakira ülivõimas kontsertfilm 13. novembril Sinu kinodes Coca-Cola Plaza, Ekraan ja Centrum!

Shakira naasis pärast ülieduka albumi „El Dorado“ avaldamist – mille eest ta pälvis parima ladina poppmuusika vokaalalbumi ja parima kaasaegse poppmuusika vokaalalbumi kategooriates Grammy auhinna – maailma lavadele oma seni enim kiidusõnu teeninud kontsertetendusega, millel kõlasid hiljuti laineid löönud „Chantaje“ ja „La Bicicleta“ ning hitid laulja enam kui 20-aastasest repertuaarist, sealhulgas „Hips Don’t Lie“, „Waka Waka (This Time for Africa)“ ja „Estoy Aqui“. Shakira esines kontsertetendustega kõikjal üle planeedi väljamüüdud staadionitel ja kontserdilavadel.

„Shakira In Concert: El Dorado World Tour" toob võimsa sõu suurele ekraanile ning räägib dokumentaalkaadrite ja Shakira enda sõnade kaudu loo sellest, missuguseid pingutusi tuli teha naise senise karjääri parima sõu lavale toomiseks 22 riigis peaaegu miljoni inimese ees pärast seda, kui terve tuuri tuli tema häälepaelte vigastuse tõttu edasi lükata.

Shakira on globaalne superstaar, kes oli oma 18. sünnipäevaks vallutanud juba terve Ladina-Ameerika ning võitis 24-aastaselt hitiga „Whenever Wherever“ südameid kõikjal üle maailma. Pärast seda on tema ainulaadne ladina muusika, rock’n’roll’i ja maailmamuusika segu maailmas kõikvõimalikke barjääre ületanud ja rekordeid alistanud.

Nüüd tähistab ta oma triumfiks kujunenud naasmist vaimustava, palju kiidusõnu teeninud maailmaturneest „El Dorado“ rääkiva kontsertfilmiga, mis jõuab maailma kinodesse selle aasta novembrikuus.


Levitaja: StoryHill Oy


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.