KINOKLASSIKA: Pulp Fiction

KINOKLASSIKA: Pulp Fiction

Pulp Fiction

2h 34min  |  Draama, Krimi  |  Kinodes alates: 05.06.2019

5. juunist olete oodatud kõigil juunikuu kolmapäevadel nautima meie aja suurima lavastaja Quentin Tarantino 1994. aasta kultusfilmi "Pulp Fiction".

25 aastat tagasi esilinastunud uuendusliku krimka süsimust huumor, rabav vägivaldsus ja fantastilised dialoogid olid niivõrd erakordsed, et lavastaja Tarantinost sai hoobilt meie aja üheks kõige hinnatumaks filmitegijaks.

Kaks palgamõrvarit Vincent Vega (John Travolta) ja Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) on missioonil leidmaks salapärast kohvrit, mis kuulub nende bossile Marsellus Wallace`ile (Ving Rhames). Olles end Wallace`i silmis kenasti tõestanud, saab Vincent endale uue ülesande: hoolitseda bossi naise Mia (Uma Thurman) eest kui Wallace ise on tööasjadega parasjagu hõivatud.

Samal ajal on Wallace maksnud kinni poksimatši, et vananev poksija Butch Coolidge (Bruce Willis) kaotaks meelega oma järgmise võitluse. Loomulikult ei kulge kõik nii nagu planeeritud. Kõikide nende väga meelelahutuslike tegelaste elud põimuvad väga ootamatul ja vägivaldsel viisil.

"Pulp Fiction" tuleb Coca-Cola Plazas näitamisele kõigil juunikuu kolmapäevadel.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: Quentin Tarantino
Osatäitjad: John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Ving Rhames, Tim Roth, Harvey Keitel


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.