Simply Red - Symphonica in Rosso

Simply Red - Symphonica in Rosso

1h 50min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 12.11.2018

12. novembril olete oodatud nautima legendaarse Simply Redi erakordselt võimsalt kõlavat kontsertfilmi "Simply Red - Symphonica in Rosso".

2017. aastal Hollandis toimunud suurejoonelise muusikaürituse „Symphonica in Rosso“ superstaariks oli Simply Red. Mick Hucknall võttis koos 40-liikmelise sümfooniaorkestri ja erikülalistega esitamiseks mõned oma armastatuimad lood. Vaimustav punane lavakujundus ning show suurepärane heli ja valgustus lõid üheskoos tõeliselt meeldejääva elamuse.

Ainulaadse häälega Mick Hucknall on kahtlemata üks Suurbritannia andekamatest lauljatest. Hucknalli bändi Simply Red senine karjäär on olnud imeline – viis nende albumit on olnud Ühendkuningriigi edetabelis esikohal ja kokku on müüdud üle 60 miljoni albumi.

„Symphonica In Rosso“ on igal aastal Hollandis toimuv üritus, kuhu kutsutakse mainekaid artiste kolmel õhtul koos täisorkestriga esinema. Simply Redi seeria tähistas 2017. aastal ürituse 10. aastapäeva. Varem on „Symphonica In Rossol“ esinenud näiteks Diana Ross, Sting ja Lionel Ritchie.


Levitaja: Music Screen
Lavastaja: Job Robbers


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid