KINOKLASSIKA: Suur Lebowski

KINOKLASSIKA: Suur Lebowski

The Big Lebowski

1h 57min  |  Komöödia, Krimi  |  Kinodes alates: 05.09.2018

20 aastat tagasi esilinastunud vendade Coenite „Suur Lebowski“ piire ei tunne. Muhedast komöödiast on saanud armastatud kultusfilm, millel ka oma filmifestival ja usuliikumine. Filmi peategelane on aga maailma üks enim tsiteerituim filmikangelane. The dude abides!

The Dude ehk Jeff Lebowski (Jeff Bridges) on töötu ja muretu. Tema lilleline elu muutub aga hetkel, kui tema koju tungivad kaks pätti, kes arvavad ekslikult, et The Dude on hoopiski miljonär Jeff Lebowski.

The Dude on olukorrast väga frustreeritud ning seega ta lähebki miljonär Lebowskilt välja nõudma hüvitist oma vaiba eest, mis sissetungi käigus kannatada sai. The Dude leiab end peagi keset Joel ja Ethan Coenile omast pöörast sekeldamist, mille keskmes on väljapressimised, pettused, seks ning uimastid.

"Suur Lebowski" tuleb Coca-Cola Plazas näitamisele kõigil septembri kolmapäevadel.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: Ethan Coen, Joel Coen
Osatäitjad: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi, Philip Seymour Hoffman, Tara Reid, Peter Stormare


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.