Prääks prääks kluuk

Prääks prääks kluuk

Duck Duck Goose

1h 31min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 21.09.2018

Sellel aastal tuleb Eesti kinodesse uus film "Shreki" ja "Kodu" loojatelt – "Prääks prääks kluuk". Tõenäoliselt on teiegi tuttavate hulgas mõni üksik poissmees, kelle torisemine on kõik juba ammuilma ära tüüdanud. Ta mängib muudkui eriti vinget kutti, ehkki kõik ümberringi teavad, et sellel üle kasvanud teismelisel oleks juba ammu aeg täiskasvanuks saada. Just selline tegelane ongi hani Peng. Absoluutselt "ilma piduriteta" ja igasuguse vastutustundeta, ning parves kehtivad reeglid tunduvad talle naljakad. See aga ei saa kesta igavesti. Ükskord aga Pengil ei vea, ta saab lennul viga ja juba järgmisel kevadel ootavad teda ees suured muutused.

Samal ajal jäävad oma parvest maha kaks imetoredat väikest pardipoega. Kui keegi pisikeste eest ei hoolitse, võivad nad hukka saada. Pardipojad jäävad silma just Pengile ja nüüd peab ta riskima – võtma enda peale vastutuse nende püsimatute tegelaste eest. Kummaline kolmik peab õppima omavahel läbi saama ja kasvama tõeliseks pereks, et pikk ja ohtuderohke tee lõunasse ikka õnnelikult lõpule jõuaks.

Filmi tõlkis Mihkel Mõisnik, hääle andsid Taavi Teplenkov, Merit Männiste, Märten Männiste, Kaisa Selde, Mart Toome, Tõnu Oja, Janek Joost, Kait Kall, Taavi Tõnisson, Joonas Vatter, Fatme Helge Leevald, Rebecca Kontus, Uku Madis Vainu, Markus Andreas, Aleksandra Koel, Ants Andreas, Mirjam Varik.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Christopher Jenkins


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.