Roger Waters - The Wall

Roger Waters - The Wall

2h 35min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 29.09.2015

22. novembril kõige viimasem võimalus näha rokilegendi!

Roger Watersi, Pink Floydi ja eriti nende plaadi "The Wall" fännid, siin on midagi teie jaoks. Meil on au esitleda bändi asutajaliikme Watersi The Wall Live tuurifilmi, mis on üles võetud kolmes eri linnas ja kahel eri kontinendil. Tegemist on tõeliselt lummava ja massiivse linateosega, mis leiab aset ligi 150-meetri laiusel laval, kuhu on lavameistrid taasloonud ka kurikuulsa polüstüreenplokkidest müüri. Enneolematult grandioosne lava-show meenutab vaatajaile 70ndate rock'n'rolli utoopilisi mõõtmeid ja toonast loomingulist julgust.

Pink Floydi keskne liider Waters on koos kaasrežissööri Sean Evansiga teinud filmi, mis suudab pea täielikult edasi anda bändi 1980-81. aastatel tuuritanud rokkooperi visiooni. Kuna Waters oli ka algse "The Wall'i" idee autor, siis on ta ka kõige õigem inimene kontserttuuri kinoekraanidele tooma.

Nagu filmis kõlav muusika, on ka kõik laval toimuv sügavalt läbi imbunud Watersi isiklikest mälestustest ja veendumustest. Kuuekuuse beebina isata jäänud (ta hukkus 1944. aastal Itaalias lahingus) Watersi looming on üleskutse rahule ja teineteisemõistmisele. Tema loodud "müür" tähistab kõikjal maailmas püstitatavaid takistusi ja võimumänge, mis tekitavad hirmu, arusaamatust ning lõpevad tihtipeale sõja või surmaga.


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: Sean Evans, Roger Waters


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.