Love Life Movie: Happy, Free and Stoked

Love Life Movie: Happy, Free and Stoked

0h 50min  |  Dokumentaal, Sport  |  Kinodes alates: 08.11.2014

Ilmselt selle hooaja kõige ägedam lumefilm meie enda väikesest Eestist "LoveLifeMovie - Happy, free & stoked". Kuigi filmi nime ja kvaliteeti hinnates võiks tegemist olla importtoodanguga, siis realsuses jõuab rahva ette täiesti kodumaist päritolu ja külmavärinaid tekitav linateos!

Mitme hooaja jagu talvist materjali ja sama paljude suvede kogus mõttetööd toob külma valguse kumas vaataja ette kvaliteetse sõiduosa, millele lisaks leiab filmist silmipaitavaid looduskaadreid. Lumefilmide jaoks ehk vähe ebatraditsiooniline on ka ülejäänud materjaliga mõnusasti põimitud väike taustalugu.



Lugu kahest lihtsasse perre sündinud kaagist ja nende õnnestumistest ja ebaõnnestumistest teekonnal läbi kapitalistliku maailma jõudmaks õnnelikult ja vabalt loodetud sihtpunktini. See on hea võimalus ka alale võõramatel inimestel pilk sellesse vähe teistmoodi maailma heita.

Film oma ala parimatelt, seda nii sõidu kui ka montaaži ja filmimise poole pealt, mille eestvedajaks Eesti lumefilmide "Vanaisa" Roman Neimann. Filmis astub üles maailma paremikku kuuluv suusatalent Kelly Sildaru koos oma vennaga, kellele lisaks leiab sõitjate nimekirjast sellised mehed nagu: Siim Aunison, Mario Visnap, Ferdinand Winter, Joel Pärle, Kristian Eding, Ott Kärson, Karl Pääru, Sebastian Fischer, Christoph Lindinger, Deyvid Oprja ja teised.


Levitaja: Love Life Movie
Lavastaja: Roman Neimann


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.