Mad Max: Raevu tee

Mad Max: Raevu tee

Mad Max: Fury Road

2h 0min  |  Märul, Ulmefilm, Seiklus  |  Kinodes alates: 15.05.2015

Postapokalüptilise žanri algataja ja legendaarse "Mad Maxi" looja George Miller toob vaatajateni filmi "Mad Max: Fury Road", kus tegutseb jälle maanteesõdalane Max Rockatansky.

Mad Maxi painab ta tormiline minevik ning ta usub, et parim viis ellu jäämiseks on üksi ringi liikuda. Sellegipoolest satub ta kokku kambaga, kes pagevad üle Tühermaa sõjamasinas, mida juhib karm Imperaator Furiosa. Nad põgenevad Tsitadellist, mida hoiab hirmuvalitsuse all Immortan Joe. Raevunud Sõjapealik kutsub kokku oma jõugu ning hakkab mässajaid halastamatult taga ajama ning konflikt paisub karmiks sõjaks.

Tom Hardy ("Pimeduse rüütli tagasitulek") kehastab neljandas Mad Maxi filmis "Mad Max: Fury Road" nimitegelast. Oscari-võitja Charlize Theron ("Koletis", "Prometheus") mängib Imperaator Furiosat. Filmis teevad kaasa ka Nicholas Hoult ("X-mehed: Tulevase möödaniku päevad") Nuxi rollis, Hugh Keays-Byrne ("Mad Max", "Uinuv kaunitar") Immortan Joe rollis, Nathan Jones ("Barbar Conan") Rictus Erectuse rollis, Josh Helman ("X-mehed: Tulevase möödaniku päevad") Sliti rollis. Rühmitus nimega Abikaasad koosneb järgmistest naistest: Rosie Huntington-Whiteley ("Transformerid: Kuu varjukülg") on Splendid, Riley Keough ("Super Mike") on Capable, Zoë Kravitz ("Lahkulööja") on Toast, Abbey Lee on The Dag ning Courtney Eaton on Fragile.

NB! Film linastub levitaja eeskirjade järgi ainult 3D's!


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: George Miller
Osatäitjad: Tom Hardy, Charlize Theron, Rosie Huntington-Whiteley, Hugh Keays-Byrne, Nicholas Hoult, Angus Sampson, Riley Keough, Abbey Lee, Zoë Kravitz


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.