Kalkunid: Tagasi minevikku

Kalkunid: Tagasi minevikku

Free Birds

1h 31min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 29.11.2013

KALKUNID: TAGASI MINEVIKKU – varajane pühadekingitus „Shreki“ tootjatelt!

Arvatakse, et kalkunid on rumalad linnud, keda kasvatatakse vaid selleks, et pidulauas uhket praadi pakkuda. Kätte on jõudnud aeg see müüt purustada! Uus ülinaljakas animatsioon KALKUNID: TAGASI MINEVIKKU – pöörab selle eksiarvamuse pea peale ning näitab, et nendel lindudel on lausa kotka südikus.

Animatsiooni keskmes on kena, kuid õnnetu kalkun Reggie, kes satub läbi juhuse satub USA presidendi lemmikloomaks. Just siis, kui Reggie arvab, et elu ei saa paremaks minna, kohtub ta Kalkunite Vabastusarmee juhi ja ka ainukese liikme Jake´iga. Selleks, et jõuda koos ühise eesmärgini, peavad need kaks erineva minevikuga kalkunit üle saama oma erimeelsustest ning lõplikult kõrvaldama oma liigikaaslased pühademenüüst.

Selle ülesande täitmiseks peavad nad läbi tegema palju sekeldusi ning minema tagasi aastasse 1621, kui Ameerika Ühendriikides alustati tänupüha traditsiooni, mille oluliseks osaks on pidulauas jagatav kalkunipraad.

Kalkunid otsustavad nüüd muuta ajalugu nii, et nad ei satuks enam kunagi ameeriklaste söögilauale.

Lustaka animatsiooni režissööriks on Jimmy Hayward, kes on kaasa teinud selliste menuanimatsioonide valmimise juures nagu „Horton“, „Lelulugu“, „ Kollide kompanii“ ja „Kalapoeg Nemo“.

KALKUNID: TAGASI MINEVIKKU on dubleeritud eesti keelde ja jõuab kinodesse 29. novembril. Peaosas Tiit Sukk.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Jimmy Hayward
Osatäitjad: Woody Harrelson, Owen Wilson, Amy Poehler, Keith David


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.