Coldplay Live 2012

Coldplay Live 2012

1h 36min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 13.11.2012

COLDPLAY LIVE 2012

Forum Cinemas kinodes. Ainult ühel õhtul. 13. novembril.

“Coldplay Live 2012“ on ansambli esimene kontsertfilm/kontsertalbum üheksa aasta jooksul. Sel on jäädvustatud nende paljukiidetud “Mylo Xyloto“ maailmaturnee, mida on alates tuuri algusest 2011. aasta juunis näinud enam kui kolm miljonit inimest. Rezhissöör Paul Dugdale, kelle käe all on valminud muuhulgas Adele’i “Live at the Royal Albert Hall“ ning The Prodigy kontsertfilm “World’s on Fire“, pakub käesolevaga killukesi Coldplay esinemistest Pariisi Stade de France’ilt, Montreali Bell Centre’ist ning nende võidukast etteastest peasinejana 2011. aasta Glastonbury festivalil.

“Meil pole bändina kunagi koos olnu nii lõbus kui Mylo Xyloto tuuril. See on olnud ülimalt tujutõstev juba algusest peale. Osalt seetõttu, et oleme uhked muusika, LED-randmepaelte, pürotehnika, laserite ja kogu muu värgi üle, aga ennekõike tänu vapustavale publikule, kelle ees esinenud oleme. Aastatega on meie publikust saanud üha enam kontserdi osa. Publik on vali, kirju, hingestatud ja paneb laulud kõlama palju paremini kui meie omapead seda teha suudaks. Üritasime talletada seda uskumatut tunnet, mille nad meis tekitavad, ja sellest ka meie kontsertfilm.“ – Chris Martin

1997. aastal Londonis loodud Coldplay albumeid on tänaseks müüdud enam kui 55 miljonit, ansambel on võitnud 7 Briti muusikaauhinda, 5 MTV Music Video auhinda ja 7 Grammyt. Facebookis on neil 23 miljonit fänni, Twitteris 8,5 miljonit järgijat. Coldplay Live 2012 turnee kontsertidele maailma eri paigus on ostetud 3 miljonit piletit.

“Coldplay Live 2012“ linastub Forum Cinemas kinodes Coca-Cola Plaza, Ekraan ja Astri ainult ühel õhtul, 13. novembril. Linastus algab kell 19:30 ning piletid tulevad müügile esmaspäeval, 29. oktoobril.

Kohtumiseni kontserdil!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Paul Dugdale
Links: Ametlik Facebook'i lehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.