Operatsioon "Hunter Killer"

Operatsioon "Hunter Killer"

Hunter Killer

2h 2min  |  Märul, Põnevik  |  Kinodes alates: 02.11.2018

Filmis „Operatsioon "Hunter Killer““ ühendavad USA eriväelased jõud venelastega, et päästa maailm Kolmandast maailmasõjast.

Režissöör Donovan Marshil sai sel sügisel valmis pingeline ja rohkete eriefektidega põnevik „“Operatsioon Hunter Killer““. USA mereväelaste salajasele eriüksusele ja USA allveelaeva kaptenile Joe Glassile (Gerard Butler) antakse ülesanne teha koostööd Vene allveelaeva meeskonnaga ja kapten Sergei Andropoviga (Michael Nyqvist). Nende eesmärk on päästa Venemaa president vangistusest, kuhu ta sattus pärast riigipööret, mille organiseeris üks tema kindraleid. Kui salajane päästemissioon peaks luhtuma, võib inimkonda ähvardada Kolmas maailmasõda ja enneolematu tuumarünnak, mis pühiks maa pealt terveid linnu.

Seda, kas hea ettevalmistusega USA mereväe eriüksuslastel ja allveelaeva meeskonnal õnnestub päästa Venemaa president ja teha lõpp kuritegeliku kindrali salasepitsustele, saame teada juba 26. oktoobril.

Peaosi mängivad Gerard Butler ja Gary Oldman, kes on meile tuttavad menufilmidest „300“, „Seaduskuulekas kodanik“ ja „Olümpos on langenud“. Gary Oldman sai tänavu oma esimese Oscari Winston Churchilli uskumatult loomutruu kehastamise eest filmis „Süngeim tund“.

Põnevikus teevad kaasa ka näitleja ja räppar Common, kes on saanud Ameerika Filmiakadeemia auhinna filmis „Selma“ esitatud laulu eest, originaalse triloogia „Lohetätoveeringuga tüdruk“ üks peaosalisi Michael Nyqvist ja populaarne Vene näitleja Juri Kolokolnikov, keda on viimastel aastatel üha sagedamini kutsutud Hollywoodi filmidesse.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Donovan Marsh
Osatäitjad: Gerard Butler, Gary Oldman, Michael Nyqvist, Common, Linda Cardellini, Caroline Goodall


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.