Varjatud kuningriik

Varjatud kuningriik

Epic

1h 42min  |  Seiklus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 31.05.2013

VARJATUD KUNINGRIIK on lennukas ja naljakas animaseiklus, mis viib vaataja peidetud maailma, millesarnast keegi pole varem näinud. “Jääaja“ ja “Rio“ loojate film jutustab loo ammusest võitlusest, milles on vastamisi headuse jõud, kes kaitsevad loodust ja hoolitsevad meid ümbritseva keskkonna tervise eest, ning kurjuse väed, kes püüavad seda kõike hävitada. Kui teismeline tüdruk leiab end korraga sellest varjatud kuningriigist, peab ta ühinema naljakate ja kangelaslike tegelaskujudega, et päästa nende maailm… ja seda tehes ka meie oma.

Filmi lavastajaks on Chris Wedge (“Jääaeg“).



Nüüd saage tuttavaks “Varjatud kuningriigi” tegelastega!



MARY KATHERINE (MK) - Kaisa Selde

Mary Katherine (ta ise eelistab lühendit MK) on nutikas, elav ja jonnakas 17-aastane, keda ootab elu suurim seiklus. Naasnud oma lapsepõlvekoju, et soendada üles suhted võõrandunud isaga, saab tal kiiresti villand isa lugudest mingitest “tillukestest inimestest”, kes elavat metsas. Aga kui MK satub võluväel leherahva maailma, vaatab ta kõigele täiesti uute nurga alt. Selleks, et pääseda tagasi koju, peab MK tegema enamat kui lihtsalt uskuma sellesse maailma, ta peab aitama selle päästa.

BOMBA – Tiit Sukk

Veidrustega hajameelne professor Bomba on võõrandunud oma teismeliseks sirgunud tütrest Mary Katherine’ist (MK). Ta elab metsa keskel, räämas majas, olles ümbritsenud end kummaliste, isetehtud seadmetega. Ta elu on pühendatud, mõnede meelest lausa ebatervel määral, sellele, et uurida tsivilisatsiooni, mida ta ise iialgi näinud pole. Aga kui MK kaduma läheb, peab Bomba võtma oma unistused mikroskoobi alla, et leida üles see, mida ta tegelikult alati otsinud on.



NOD - Tõnis Niinemets

Uljas ja nägus Nod eirab reegleid ja armastab üksinda tegutseda. Aga tema häbematu isetsemine ei sobi lehevahtide ideaalidega meeskonnatööst ja ühtsusest ning Nod lahkub rühmast. Pärast seda, kui tema maailma ilmub teismeline tüdruk ning panused on enneolematult kõrged, avastab Nod, mida on vaja selleks, et olla tõeline kangelane.

RONIN - Anti Kobin

Ronin on tahutud näojoontega, lahingutes karastunud väepealik, kelle juhtimise all tegutsevad sõdalased on andnud vande kaitsta metsas kõike elavat. Tema kreedoks on “palju lehti, üks puu” ja ta ei kahtleks hetkekski, riskides oma eluga kellegi nimel, kellest ta hoolib. Kui mets ja tema armastatud kuninganna ohtu satuvad, kihutab Ronin oma väe tegudele omaenda vapruse ja WRY huumorimeelega.



KUNINGANNA TARA - Mari Pokinen

Kaunis, nõtke ja tugev Tara pole ainult leherahva kuninganna: ta annab elujõu tervele metsale, mida ta valitseb lugupidamise, kaastunde ja huumoriga. Kui Tara ohtu satub, annab tema ainulaadne side loodusega talle tugevaid liitlasi. Ning kui kõik lootus näib olevat kadunud, kutsub ta abi väga üllatavamast paigast.



NIM GALUU - Veikko Täär

Esmapilgul jätab Nim Galuu endast paadunud peolooma mulje. Aga ärge laske sel värvikal ja lärmakal röövikul end ära petta – tarkus ja praktilised teadmised teevad temast otsustava tähtsusega tegelase suures võitluses metsa päästmiseks.



MANDRAGORA - Andres Noormets

Mandragora anne, või needus, tuua hävingut kõigele, mida ta puudutab, on teinud temast ja ta käsilastest lehevahtide surmavaenlased. Mandragora on tüdinud varjus redutamisest ning koos oma pojaga kavandab ta ülimat kättemaksu: võita tagasi mets, mis oleks tema arvates pidanud juba algusest peale talle kuuluma.



MUB JA GRUB

Toitumisahela madalal astmel, aga väga kõrge enesehinnanguga Mub, kes kirjeldab end kui “naistemeest”, ja Grub, kes tahaks saada lehevahiks, hoolitsevad kuningliku õiepunga eest, mille õide puhkedes väljub sellest metsa tulevane kuninganna või kuningas. Kuigi nälkja ja teo tandem on sõna otseses mõttes selgrootu, näitavad nad üles tõelist selgroogu, ühinedes võitlusega oma maailma päästmiseks.

BUFO

Karm kärnkonn Bufo hoiab raudses haardes metsa õnnemänge ja muid kahtlasi tegevusi. Ta teeb ükskõik mida, et tippu pääseda - ja sinna püsima jääda.


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Chris Wedge
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid