Öö varjud

Öö varjud

Dark Shadows

1h 53min  |  Komöödia, Fantaasia, Müsteerium  |  Kinodes alates: 11.05.2012

Tegemist on režissöör Tim Burtoni filmiversiooniga samanimelisest kultussarjast. Selles groteskses komöödias võib näha tõelist staaride paraadi, mille eesotsas on Johnny Depp, Michelle Pfeiffer ja Helena Bonham Carter.

Joshua ja Naomi Collins asuvad koos poja Barnabasiga 1752. aastal Liverpoolist laevaga teele, et alustada uut elu Ameerikas. Kuid isegi ookeanipikkune vahemaa ei suuda neid päästa needusest, mis jälitab nende perekonda. Kaks aastakümmet hiljem on Barnabasil (Johnny Depp) maailm oma käpa all, või on seda vähemalt Collinsporti linn. Ta on Collinwoodi mõisavalitseja, kel on raha, võimu ja oskus võluda naisi… Kuni ta teeb saatusliku vea ning murrab Angelique Bouchard’i (Eva Green) südame. Tegemist on nõiaga selle sõna igas mõttes, kes paneb Barnabasile needuse, mis on hullem kui surm – muutes ta vampiiriks ning mattes seejärel elusalt maha.

Kaks sajandit hiljem vabaneb Barnabas juhuslikult oma haua kütkeist ning leiab end täiesti muutunud maailmast aastal 1972. Ta naaseb Collinwoodi mõisa, mis on kaotanud oma hiilguse. Hädised Collinsi suguvõsa järeltulijad on kuidagi ots-otsaga toime tulemas, igaühel oma sünge saladus. Nende matriarh Elizabeth Collins Stoddard (Michelle Pfeiffer) on palunud appi psühhiaatri dr Julia Hoffmani (Helena Bonham Carter), et too aitaks nende pereprobleemid lahendada.

Mõisas elab ka Elizabethi hädavaresest vend Roger Collins (Jonny Lee Miller), mässumeelne teismeline tütar Carolyn Stoddard (Chloe Moretz) ja Rogeri varaküps 10-aastane poeg David Collins (Gulliver McGrath). Müsteeriumist saavad ka osa perevälised tegelased, nagu Willie Loomis (Jackie Earle Haley) ja Davidi uus lapsehoidja Victoria Winters (Bella Heathcote).

Loo on filmi jaoks kohandanud John August ja Seth Grahame-Smith, ekraaniteos ise põhineb Dan Curtise teleseriaalil.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Tim Burton
Osatäitjad: Johnny Depp, Helena Bonham Carter


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.