Titaanide raev

Titaanide raev

Wrath of the Titans

1h 39min  |  Märul, Seiklus  |  Kinodes alates: 30.03.2012

2010. aastal linastunud “Titaanide kokkupõrge” seiklus jätkub Jonathan Liebesmani vastvalminud järjes „Titaanide raev“.

Kümmekond aastat pärast hirmsa Krakeni üle võidu saavutamist üritab Zeusi (Liam Neeson) pooljumalast poeg Perseus (Sam Worthington) elada tagasihoidlikku külakaluri elu ning kasvatada oma 10-aastast poega Heliust.

Samal ajal leegitseb jumalate ja titaanide vahel võimuvõitlus. Inimeste vähene pühendumine on nõrgestanud jumalate mõjuvõimu. Nad on kaotamas kontrolli vangistatud titaanide ja nende metsiku juhi Kronose üle, kes on kauavalitsenud vendade Zeusi, Hadese (Ralph Fiennes) ja Poseidoni (Danny Huston) isa. Kolme venna võimuliit kukutas nende isa valitsuse juba kaua aega tagasi, mistõttu tuleb tal Tartaruse allmaailma vangikongis mädaneda.

Perseus ei suuda eirata oma tõelist kutsumust, kui Hades ning Zeusi jumalast poeg Ares (Edgar Ramírez) vahetavad pooli ning lepivad Kronosega kokku Zeusi kinnivõtmises. Zeusi jumalike võimete kahanedes muutuvad titaanid üha tugevamaks ning maa peal läheb põrgu lahti. Perseus asub rännakule allmaailma, et päästa Zeus, mis aitab kukutada titaanid ning päästa inimkonna. Selleks võtab ta appi sõjakuninganna Andromeda (Rosamund Pike), Poseidoni pooljumalast poja Argenori (Toby Kebbell) ning langenud jumala Hephaistose (Bill Nighy).

Filmi režissöör on Jonathan Liebesman (“Maailma vallutamine: Lahing Los Angeles”), stsenaristideks Dan Mazeau, David Leslie Johnson ja Greg Berlanti. Tegelaskujud on loonud Beverly Cross.

Osades Sam Worthington (“Avatar”), Oscari-nominendid Ralph Fiennes (“Inglise patsient”, “Harry Potter”) ning Liam Neeson (“Schindleri nimekiri“), Danny Huston ("Inimlapsed", "Robin Hood"), Edgar Ramírez ("Bourne'i ultimaatum", "Carlos"), Bill Nighy ("Kariibi mere piraadid"), Toby Kebbell ("Pärsia prints", "RocknRolla") ja Rosamund Pike ("Uhkus ja eelarvamus", "007: surra veel üks päev").


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Jonathan Liebesman
Osatäitjad: Sam Worthington, Ralph Fiennes, Edgar Ramírez, Lily James
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.