Kõrvalnähud

Kõrvalnähud

Limitless

1h 45min  |  Põnevik  |  Kinodes alates: 17.06.2011

On tõestatud, et inimesed kasutavad umbes 20 protsenti nende ajumahust. Aga mis juhtuks, kui saaksid kasutada tervet mahtu? Ainult üks tablett ja sinust saab iseenda täiuslik versioon. Mida teeksid sina? Otsiksid kuulsust ja võimu? Kaugele läheksid?

Eddie Morra (Bradley Cooper) on kirjanik, kes elab New Yorgis ning töötab oma uue raamatu kallal juba üle kuue kuu, kuigi samas pole veel ühtegi lauset kirjutanud. Kui tema tüdruksõber Lindy (Abbie Cornish) ta maha jätab, arvab mees, et elu on läbi. Siis aga kohtab vana sõpra, kes tutvustab talle uut ravimit nimega NZT, mis aitab inimestel kasutada oma ajupotentsiaali täies mahus.

Üks tablett päevas aitab Eddiel muutuda võitmatuks. Ta muutub intellektuaalsemaks ja atraktiivsemaks. Ta võib mõne tunniga õppida selgeks ükskõik mis keele, lõpetada oma raamatu nelja päevaga ja teenida aktsiabörsil miljoneid dollareid kümne päevaga.

Kui endine “eikeegi” tõuseb tippu, tõmbab ta endale ärimoguli Carl Van Looni (Robert De Niro) tähelepanu, kes näeb Eddies võimalust teenimiseks.

Aga igal rohul on oma kõrvalnähud…

“Kõrvalnähud” on pingeline põnevusfilm, mille aluseks Alan Glynn romaan “Tumedad väljad”. Lavastas Neil Burger (“Illusionist”), osades Bradley Cooper (“Pohmakas”), Robert De Niro (“Taksojuht”, “Raevunud härg”, “Ristiisa 2”), Abbie Cornish (“Sucker Punch – põgenemine reaalsusest”), Anna Friel (“Sa kohtad pikka tumedapäist tundmatut”) jt.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Neil Burger
Osatäitjad: Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, Andrew Howard, Anna Friel, Johnny Whitworth, Tomas Arana, Robert John Burke, Darren Goldstein, Ned Eisenberg
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid