Dreamgirls

Dreamgirls

2h 11min  |  Muusikal  |  Kinodes alates: 16.02.2007

2 OSCARI VÕITJA!

3 KULDGLOOBUSE VÕITJA!

60ndate aastate Detroit, uut tüüpi muusika on läbimurde lävel. Autokaupmees Curtis Taylor Jr (Jamie Foxx) üritab luua oma plaadifirmat, aga selleks on vaja leida sobivat artisti, keda müüa. Juhuslikult näeb mees odavate parukate ja isetehtud kleitidega tüdrukutebändi ”The Dreamettes”: Deena Jones (Beyoncé Knowles), Lorrell Robinson (Anika Noni Rose) ja solist Effie White (Jennifer Hudson). Nad on noored. Nad on ilusad. Nad on just see, mida Curtis vajab.

Tutvusi kasutades õnnestub mehel sokutada kolmik uue ”Detroidi saundi” teerajaja, souli ja rock’n’rolli segava James ”Kõu” Early (Eddie Murphy) taustalauljateks ning korraga on kõik see, millest tüdrukud seni vaid unistada võisid, neil käeulatuses. Edu eest aga tuleb maksta üsna kõrget hinda.

3 Kuldgloobusega pärjatud ja hetkel 8 Oscarile kandideeriv ”Dreamgirls” on samanimelise Broadway hittlavastuse alusel valminud muusikaline draama pealtnäha täitumatutest unistustest ja õnnelikest juhustest. Osades Beyoncé Knowles (”Roosa panter”), Oscari-võitja Jamie Foxx (”Ray”), Kuldgloobuse võitjad Eddie Murphy (”Showtime”) ja uustulnuk Jennifer Hudson, Danny Glover (”Surmarelv”) jt. Lavastajaks ja stsenaristiks on Oscari-võitja Bill Condon (”Gods and Monsters”, ”Chicago”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.