SUVEKLASSIKA - Pimeduse rüütli taastulek

SUVEKLASSIKA - Pimeduse rüütli taastulek

The Dark Knight Rises

2h 45min  |  Märul, Seiklus  |  Kinodes alates: 05.07.2020

“Pimeduse rüütli taastulek“ on Christopher Nolani Batmani-triloogia suurejooneline finaal.

Terroristliku jõugu liider Bane saabub kaheksa aastat pärast „Pimeduse rüütli“ sündmusi Gotham Citysse, mis paneb politseijõud viimase piirini proovile. Linna kunagine kangelane Batman on sunnitud pärast Harvey Denti tegude eest maksmist taas endast märku andma.

Bruce Wayne’i ja Batmani osas võib taas näha Oscari-võitjat Christian Bale’i („Võitleja“). Kõrvalosades säravad Anne Hathaway (Selina Kyle), Tom Hardy (Bane), Oscari-võitja Marion Cotillard (Miranda Tate), Joseph Gordon-Levitt (John Blake), 2-kordne Oscari-võitja Michael Caine (Alfred), Gary Oldman (komissar Gordon) ja Oscari-võitja Morgan Freeman (Lucius Fox).

Loo on kirja pannud ja ekraani jaoks kohandanud Christopher Nolan, Jonathan Nolan ja David S. Goyer. Linateose produtseeris sama tiim, kes on ka filmide „Batman alustab“ ja „Pimeduse rüütel“ taga – Emma Thomas, Christopher Nolan ja Charles Roven. Filmi tegelaskujud pärinevad Bob Kane’i koomiksist.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

Film linastub inglise keeles eesti- ja venekeelsete subtiitritega.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Christopher Nolan
Osatäitjad: Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Michael Caine, Liam Neeson, Marion Cotillard, Ben Mendelsohn, Alon Moni Aboutboul


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.