Johnny English: taassünd

Johnny English: taassünd

Johnny English Reborn

1h 41min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 21.10.2011

Aastaid on möödunud hetkest, mil MI-7 tippagent (Rowan Atkinson) jäljetult kadus. Mees pole sugugi surnud, ta on lihtsalt kogu selle aja lihvinud oma oskusi Tiibeti kaugeimas nurgas. Kui aga tema agentuur saab teada plaanist Hiina riigipea kõrvaldamiseks, otsitakse üles just Johnny English, kes võib olla taaskord ainus mees, kes suudaks oma ebaharilike meetoditega olukorra päästa.

Riigipeade tippkohtumiseni on jäänud ainult loetud päevad ning Johnny English peab paljastama vandenõu, mis ulatub läbi KGB, CIA ja koguni tema enda tööandja MI-7 ridade. Kõikvõimalikud katastroofid ja nendega kaasnev materiaalne kahju võivad tulla tema puhul kõne alla, läbikukkumine aga mitte.

Hoogne action-komöödia "Johnny English: Taassünd" toob jälle meie ette kõige kuulsama Briti salaagendi (selle teise tuntud salaagendi järel..). Osades Rowan Atkinson ("Mr. Bean"), Gillian Anderson ("Salatoimikud"), Dominic West ("300", "Võrgustik"), Rosamund Pike ("007: surra veel üks päev"), Richard Schiff ("Presidendi meeskond") jt. Lavastas Oliver Parker ("Dorian Gray", "Othello", "An Ideal Husband").


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Oliver Parker
Osatäitjad: Rowan Atkinson, Dominic West, Gillian Anderson, Rosamund Pike, Richard Schiff, Ben Miller, Benedict Wong
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.