Päev pärast homset

Päev pärast homset

Day After Tomorrow, The

2h 3min  |  Katastroof  |  Kinodes alates: 28.05.2004

Mis siis, kui oleme uue jääaja künnisel? See küsimus vaevab juba ammu kliimateadlast Jack Halli (Dennis Quaid), kelle uurimused näitavad, et lähenemas on ülemaailmne katastroof.

Tokyos sajavad maha greibisuurused raheterad, Havaid piitsutavad rekordtugevusega tormid, New Delhis sajab lund ning Los Angelesest käib üle rida tohutu purustusjõuga tornaadosid. Kõne kolleegilt (Ian Holm) kinnitab Jacki kahtlusi: kõik need sündmused on märgid lähenevast muutusest. Globaalne soojenemine on tõuganud maailma uude jääaega ning see saabub läbi ühe suure supertormi.

Lisaks Valge Maja hoiatamisele peab Jack jõudma New Yorki, kuhu on lõksu jäänud ta 17-aastane poeg Sam (Jake Gyllenhaal). Aga isegi Jack ei ole valmis selleks, mis ees ootab. Teda, tema poega ja tervet planeeti.



"Päev pärast homset" on suurejooneline katastrooffilm, mille lavastajaks sedasorti efektiderikka meelelahutuse suur asjatundja Roland Emmerich ("Iseseisvuspäev"). Osades Dennis Quaid ("Narkoäri"), Jake Gyllenhaal ("Donnie Darko"), Ian Holm ("Sõrmuste isand"), Sela Ward ("Jälitatav") jt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.