Kerglased kombed

Kerglased kombed

Easy Virtue

1h 37min  |  Romantiline komöödia  |  Kinodes alates: 24.07.2009

Kahekümnedad vuhisesid mööda, nüüd svingivad kolmekümnendad!

Puhastverd inglane John Whittaker (Ben Barnes) armub ülepeakaela seksikasse ja säravasse ameeriklannasse Laritasse (Jessica Biel) ning noored abielluvad pikemalt mõtlemata. Kui aga noormees toob värske nooriku oma vanematekoju, kujuneb ta emal (Kristin Scott Thomas) minia vastu kiiresti vihavaen. Larita üritab küll kogu hingest perekonda sobituda, ent ei suuda ämma poolt tekitatud miiniväljal lõpmatuseni laveerida.

Näinud ämma mängu läbi, üritab Larita tollele kõik tagasi teha. Algab sõnasõda, milles lendab nii teravmeelseid kui ka -keelseid sädemeid!

Kui ämma manipulatsioonid hakkavad tasapisi pojale mõjuma, taipab Larita, et armsam hakkab käest libisema. Ja kui ilmsiks tulevad ka saladused Larita minevikust, pageb naine viimaks ahistavast majast vabadusse…

“Kerglased kombed” on tempokas, elurõõmust pakatav, suurepärase näitlejateansambliga romantiline komöödia. Film põhineb Noel Cowardi samanimelisel näidendil, mille tõi 1928. aastal kinoekaanidele ka Alfred Hitchcock.

Filmi lavastas Stephan Elliott („Kõrbekuninganna Priscilla seiklused“). Kaasa teevad Jessica Biel („Seitsmes taevas“, „Kui Chuck abiellub Larryga“), Ben Barnes („Narnia kroonikad: Prints Caspian“), Kristin Scott Thomas („Inglise patsient“, „Neli pulma ja üks matus“), Colin Firth („Genova“, „Mamma Mia!“) jt.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Stephan Elliott
Osatäitjad: Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Charlotte Riley


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.