Jälle 17

Jälle 17

17 Again

1h 42min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 24.04.2009

Mis siis, kui saaksite võimaluse kõike uuesti teha? 1989. aasta lõpetajate seas on tõeliseks staariks Mike O’Donnell, kelle helge tulevik võib tähendada muuhulgas kohta korvpalli profiliigas. Ent poiss eelistab sellele hoopis oma pruuti Scarlettit ja beebit, kelle ootamisest ta äsja teada sai.

20 aastat hiljem on Mike’i (Matthew Perry) hiilgeajad kaugel selja taga. Abielu Scarlettiga (Leslie Mann) on lagunemas, oodatud ametikõrgendus jäi saamata, teismelised lapsed peavad teda täielikuks luuseriks. Lisaks muule peab Mike elama oma arvutinohikust miljardäriks saanud parima sõbra Nedi (Thomas Lennon) katuse all. Ent Mike saab uue võimaluse, kui on ühel hommikul ärgates kui nõiaväel uuesti 17-aastane (Zac Efron). Kahjuks on ta seda vaid välimuselt, sest tema 37-aastase tõekspidamised on 2009. aastal keskkoolis kõike muud kui lahedad. Püüdes tagasi võita oma hiilgeaegu, võib Mike jääda ilma parimast, mis temaga eales juhtunud on.

”Jälle 17” on lustiline komöödia uutest võimalustest. Osades Zac Efron (“Keskkoolimuusikal”), Leslie Mann (“40-aastane neitsi”), Matthew Perry (“Sõbrad”), Thomas Lennon (“Reno 911!”), Michelle Trachtenberg (“Euroretk”), Sterling Knight (“Hannah Montana”). Filmi lavastas Burr Steers (“Weeds”, “Igby Goes Down”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Burr Steers
Osatäitjad: Zac Efron, Leslie Mann, Thomas Lennon


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.