U2 3D

U2 3D

1h 25min  |  Documentary  |  Release Date: 24.10.2008

Näe maailma üht legendaarseimat ja tituleerituimat rock-bändi U2 lähemalt, kui ei kunagi varem!

"U2 3D" on kinoelamus, mis raputab ja vapustab vaatajat nende sõnade kõige paremas tähenduses, pakkudes kinosaalis viibijatele üheaegselt nii unustamatu kino-, kui ka kontsertelamuse. Elamuse, mis viib vaataja otse lavale, kus bänd kümnete tuhandete ekstaasis fännide ees esineb.

Ainulaadne 3D-kogemus ühendatuna tipptasemel heli ning staadionikontserdi atmosfääri edukalt loova energiaga - see on maailma esimene kolmemõõtmeline kontsertfilm, mis toob teieni Iiri menubändi U2 üliedukad kontserdid, mis leidsid aset "Vertigo" maailmaturnee raames.



Coca-Cola Plazas pääsed alates 24.oktoobrist selle superbändi kontserdi kõige parematele kohtadele. Esitamisele tuleb terve plejaad ansambli surematuid hitte - Vertigo, Sunday Bloody Sunday, Where the Streets Have No Name, New Year's Day, With Or Without You, Bullet the Blue Sky, One ja paljud paljud teised... Bono, The Edge, Adam Clayton ja Larry Mullen Jr. on oma elu parimas vormis ja pakuvad sulle käesoleva aasta parima kontsertelamuse ning seda kinosaalis muljetavaldava 3D-tehnoloogia abil. Nüüd võid oma lemmikbändi lausa käega katsuda!

"U2 3D" on elamus, mis niisama lihtsalt ei unune!

Režissöörid Catherine Owens ja Mark Pellington.

TÄHELEPANU! Tegu on kontsertiga, ansambli esitatud laulud ei ole varustatud subtiitritega!


Distributor: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Schedule

No shows available in selected area on selected date.

Pictures