Jonas Kaufmann - My Italy

Jonas Kaufmann - My Italy

Jonas Kaufmann My Italy

1h 25min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 17.01.2018

Jonas Kaufmann joonistab pildi oma intiimsest suhtest Itaaliaga, mis sai alguse mehe lapsepõlves – lühikesed stseenid tema isa filmitud koduvideotest (ajast, mil Jonas oli vaid 8-aastane) kujutavad pere reise Itaaliasse mitte pelgalt ranna ja päikese nautimiseks, vaid ka kõigi selle maa saladuste avastamiseks.

Tenor tutvustab end suure Itaalia tänavate teatri publiku seas istujana, hea Itaalia toidu, espresso ja itaallaste elurõõmu austajana. Jonase armastus Itaalia, selle maa rahva ja muusika vastu ajendasid teda välja tooma mõningaid laule, mis annavad kõige paremini edasi teda inspireeriva Itaalia olemuse.

Filmis kõlavad laulud ’Volare’ (Domenico Modugno), mis on Jonase suurepärase häälega esitatuna mänguline ja lõbus, võimas ’Mattinata’ (Ruggero Leoncavallo) ja ’Caruso’ (Lucio Dalla), mis on orkestri saatel esitatuna südantlõhestavalt väljendusrikas.

Laulust ’Ti voglio tnto bene’ (Ernesto de Curtis) õhkub armastust ja see viib meid päikeselise Itaalia romantilistele maastikele. Üheks kõige paremini tuntud lugudest on filmis ’Ristiisa’ kõlanud ’Parla piu piano’ (Nino Rota), mis kõlab tenori esituses eepilise crescendona. ’Torna a Surriento’ (Ernesto de Curtis) on kirglik ja soe.

Kontserdil esitatakse ka ’Il Canto’ (Romano Musumarra), ’Rondine al nido’ (Vincenzo de Crescenzo), ’Fenesta ca lucive’ (Guillaume Louis Cottrau), ’Musica proibita’ (Stanislao Gastaldon), ’Catari’ (core ’ngrato) (Salvatore Cardillo) ja ’Voglio vivere cosi’ (iovanni d’anza).

Samuti on lisatud mõned kuulsaimad aariad Milaano La Scalas antud kontserdilt ’Õhtu Pucciniga’. Publik saab näha parimaid hetki tenori parimatelt õhtutelt koostöös La Scala Filharmooniaorkestri ja dirigendi Jochen Riederiga ning nautida suurepäraseid aariaid ’Nessun dorma’ (Turandot) ja ’Lucevan le stelle’ (Tosca).


Levitaja: Version Digital
Lavastaja: Andy Sommer


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.