Hans Zimmer: Live in Prague

Hans Zimmer: Live in Prague

2h 29min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 20.10.2017

Olete oodatud nautima maailma ühe kõige tuntuma filmimuusika helilooja Hans Zimmeri erakordset kontsertfilmi "Hans Zimmer: Live in Prague".

Hans Zimmeri Euroopa kontserttuur saabus Tšehhi pealinna ühes 72 muusikust koosneva taustaansambliga. Ansambli koosseisus astusid üles kogu koor, sümfooniaorkester ja Zimmeri poolt kokku pandud 21-liikmeline bänd, kuhu kuulusid näiteks Johnny Marr (The Smiths) ja paljud Hansu lähedastest sõpradest ja headest koostööpartneritest.

Sel õhtul sai 17 000 pealtvaatajale osaks uskumatu muusikaline etendus. Muusikat Hansu võrratust karjäärist täiustasid kõrgetasemeline, haarav valgusetendus ja helidisain. "Kariibi mere piraatidest" "Lõvikuningani" ja "Pimeduse rüütlist" "Alguseni" – Hans Zimmer on andnud oma osa kinomaailma edukaimate lugude loomisesse ja töötanud koos hinnatud režissööridega nagu Ridley Scott, Michael Bay ja Christopher Nolan.

Nolaniga tehti viimati koostööd selle suve suurteosega „Dunkirk“. Kontsertfilm pakub kinofännidele ja Zimmeri muusika austajatele suurepärase võimaluse näha meistrit töötamas, selle saateks on murranguline valgusetendus, rabavad visuaalsed efektid ja kõrgetasemeline heli.

Lisaks näidatakse eksklusiivselt ka Hansuga tehtud 10-minutilist intervjuud, mis tutvustab vaatajale paljude suurimate Hollywoodi hittide muusika loonud meest.


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: Tim Van Someren


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.