Slipknot - Day of the Gusano

Slipknot - Day of the Gusano

1h 31min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 06.09.2017

6. septembril astub Sinu kino ekraanidele maailma tuntuim metalbänd Slipknot, et esitleda uhiuut kontsertfilmi "Slipknot - Day of the Gusano".

Slipknot kerkis 1999. aastal Ameerikas esile kompromissitu debüütalbumi ja füüsiliselt raputavate, intensiivsete kontsertidega. Bänd galvaniseeris end Ameerika Ühendriikides vastanduva kultuurina ning sai kiiresti ülemaailmseks sensatsiooniks.

Bändi reputatsioon käis kõikjal neist ees ja kasvas nende metsikute kontserdite eduga veelgi kiiremini. Aastate jooksul on bändi jätkuvalt saatnud suur edu ning käidud on loendamatutel maailmaturneedel.

Müügihitist plaadi „.5: The Gray Chapter“ edu jälgedes otsustas Slipknot luua oma festivali, Knotfesti, kus esinetakse ühele maailma suurimale ning kõige kirglikumatest rock’n’roll’i ja metal-muusika fännidest koosnevale turule, Mexicole. „Ussikesed“ (nii nimetab bänd oma fänne ning fännid on nime uhkusega omaks võtnud) olid masside kaupa kohal kohe, kui bändi lennuk Mehhikos maandus.

Kontsertfilm sukeldub ühe planeedi kõige põnevama live-bändi, Slipknoti, Mexico Knotfest’il toimunud ajaloolise esinemise kõrval ka bändi fännide eludesse, sest Slipknoti fännid mängivad bändi pärandis väga tähtsat rolli.

Palavalt oodatud film kajastab enam kui 20 viimase aasta jooksul kasvanud kaost, põnevust ja kogukonnatunnet.


Levitaja: Music Screen
Lavastaja: M. Shawn Crahan


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid