David Gilmour – Live at Pompeii

David Gilmour – Live at Pompeii

1h 54min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 13.09.2017

13. septembril rõõmustab fänne Pink Floydi legendaarne David Gilmour oma erakordse kontsertfilmiga „David Gilmour - Live At Pompeii“.

David Gilmour naasis 45 aastat peale Pink Floydi legendaarset Rooma amfiteatri kontserti taas sündmuskohale ning esitas oma hittalbumi „Rattle That Lock“ tuuriga kaks fantastilist kontserti. Kahel õhtul seisis 2600-pealine vaatajaskond täpselt samas kohas, kus 1. sajandil võitlesid gladiaatorid.

„David Gilmour - Live At Pompeii“ on audio-visuaalne etendus, milles kasutatakse lasereid, pürotehnikat ja hiiglaslikku ekraani, kus laule saadavad spetsiaalselt selleks loodud filmid. Kõige tähtsam on aga vaimustav muusika ja vaid tähtedest koosneva bändi superstaaride vääriline esitus.

Kontserdil esitatakse laule kõigist Davidi karjääri perioodidest ning ka paljusid klassikalisi Pink Floydi lugusid, sealhulgas laulu „One Of These Days“, mis kõlas ainsana ka bändi 1971. aastal antud kontserdil.

Mõlema kontserdi eriliseks maiuspalaks oli lugu „The Great Gig In The Sky“ albumilt „The Dark Side Of The Moon“, mida David sooloartistina harva esitab.

Filmis „David Gilmour Live At Pompeii“ saab nautida oma kunstiliste võimete tipul esineva artisti tööd, kes esitab ainulaadsel laval ja väga erilisel puhul maailmaklassist bändiga uskumatult head muusikat. Režissöör Gavin Elderi 4K-formaadis filmitud kontsertfilmis on kokku võetud mõlema kontserdi tipphetked.

Esitatavate lugude seas on Davidi kahe viimase müügihitist sooloalbumi nimilood „Rattle That Lock“ ja „On An Island“, samuti teisi soololugusid ja Pink Floydi klassikat, muuhulgas „Wish You Were Here“ ja „Comfortably Numb“.


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: Gavid Elder


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.