André Rieu Maastrichti suvekontsert

André Rieu Maastrichti suvekontsert

André Rieu's 2017 Maastricht Concert

2h 45min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 22.07.2017

Sel suvel tähistame André Rieu ja Johann Straussi orkestri 30. aastapäeva!

Miljonitele valsikuningana tuntud André Rieu on üks maailma populaarsematest muusikutest. Tema legendaarne iga-aastane Maastrichti kontsert on üks aasta enamoodatud kinosündmustest, mida käis eelmisel aastal mitmes riigis vaatamas rekordarv külastajaid.

Kontserdil, millele loob rabava keskaegse tausta André Hollandis asuva kodulinna linnaväljak, esinevad oma elemendis maestro ise ja tema 60-liikmeline Johann Straussi orkester, sopranid, tenorid ja väga erilised külalised. André pakub unustamatu muusikaelamuse, mis pakatab igas eas vaatajaid köitvast huumorist, lõbust ja emotsioonidest. André Rieu 2017. aasta Maastrichti kontserdil, mida näidatakse kinodes, osaleb saatejuhina Charlotte Hawkins, kes viib André Rieuga läbi eksklusiivse intervjuu kinopubliku jaoks hetkel, kui ta lahkub lavalt.

See aasta on väga eriline, sest André Rieu hakkas kodulinnas Maastrichtis oma Johann Straussi orkestriga andma kontserte täpselt 30 aastat tagasi. Väikesest, André poja algkooliklassiruumis harjutanud muusikute rühmast staadionitele ja kontserdisaalidesse kõikjal üle maailma – missugune uskumatu teekond!

Võta istet esireas ja vaata suurepärast muusikaüritust suurel ekraanil. Käi ära lava taga, naudi intervjuusid André ning tema erikülaliste ja lemmikmuusikutega ning palju, palju muud, mida näeb vaid kinolinal.

Kui soovid saada tõeliselt unustamatu kinoelamuse osaliseks, ühine André ja tema orkestriga nende kodulinnas Maastrichtis laupäeval, 22. juulil ning naudi André ja Johann Straussi orkestri 2017. aasta Maastrichti kontserti, mis toimub orkestri 30. aastapäeva puhul.

Kontsert kestab umbes 3 tundi (koos 15-minutilise vaheajaga) ja sõnalised osad on inglise ja hollandi keeles ning ingliskeelsete subtiitritega.

Ülekanne on salvestatud paar päeva enne kinolinastust.


Levitaja: Piece of Magic Entertainment
Lavastaja: Lida Huver, Pit Weyrich


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.