Purunevad müüdid

Purunevad müüdid

Мифы

1h 33min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 17.11.2017

Pöörane ja särav komöödia viib meid Moskva rikaste ja ilusate maailma. Film on saanud inspiratsiooni Antiik-Kreeka müütidest ja kaasaegse Moskva Olümpuse säravatest seltskonnatähtedest. Filmi peategelane Kreeklane (Yannis Papadopolus) on otsustanud korrata legendaarse Odüsseuse merereisi, kuid eksib kursilt ja satub hoopis Moskvasse. Kreeklane tutvub tuntud produtsentide, muusikute, näitlejate ja saatejuhtidega ja tema ees avaneb rikaste ja ilusate glamuurne maailm. Paraku selgub, et staaride muretu elu osutub müüdiks, sest tegelikult on kõik hoopis hullem.

Näiteks võlgneb Vene kinematograafia suurkuju, produtsent ja lavastaja Fjodor (Fjodor Bondartšuk) kantpeadele hulga raha. Näitleja Sergei (Sergei Bezrukov) on oma elu jooksul mänginud nii Jeesus Kristust kui oravat ning talle ei jagu enam säravaid rolle. Teda haarab depressioon ja ta ei oska enam eluga edasi minnana. Venemaa säravaim saatejuht Ivan (Ivan Urgant) jätkab ka peale tööpäeva naljadega ning tema pruut (Paulina Andrejeva) ei mõista, miks Ivan viskab nalja ka hommikulauas, voodis ja isegi matustel.

Püüdes nende kõigi probleemidele lahendust leida, armub Kreeklane linnapea naisesse ja otsustab ta Moskva Olümposelt röövida.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Aleksandr Molotšnikov
Osatäitjad: Fjodor Bondartšuk, Yannis Papadopolus, Sergei Bezrukov, Ivan Urgant, Miloš Bikovitš


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.