Mumford & Sons Live From South Africa: Dust and Thunder

Mumford & Sons Live From South Africa: Dust and Thunder

1h 33min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 08.11.2016

Kui Mumford & Sons Lõuna-Aafrika turnee korraldamist arutas, tundus see bändi liikmetele väikese kaardistamata seiklusena – nad kuulutaksid välja käputäie kontserte ja eks näis, kes kohale tuleb. Ei mingit survet. 5000 piletit pandi müüki ja 5000 piletit müüdi hoobilt läbi. Kui müüdud oli juba 85 000 piletit, oli selge, et bändi ootab ees midagi palju enamat kui väike seiklus. Tagasihoidlikust ettevõtmisest oli üleöö saanud täieulatuslik kontsertturnee.

„Dust and Thunder” räägib sellest, kuidas Lõuna-Aafrika kohtub oma pikaajalise lemmiku – ansambliga Mumford & Sons. Tohutult menukas Briti bänd ja tema tulekust äärmiselt elevil riik. Bänd võttis turneele seltsiks kaasa bussitäie oma muusikutest sõpru ning selles suurepäraselt üles võetud filmis näeme nende turnee võimsaid lõpukontserte kahel õhtul Voortrekkeri monumendi amfiteatris.

Filmis kuuleme esimest korda uusi lugusid „Wilder Mind” turneelt ja Johannesburgis (koostöös Baaba Maali, The Very Besti ja Beatenburgiga) lindistatud minialbumilt ning näeme, kuidas publik ka vanadele lemmikutele vaimustunult kaasa laulda möirgab. Kontsertfilm tabab imeliselt hästi seda, mis teeb Mumford ja Sonsist erilise lavabändi, ning toob meieni Pretoria linna kõrval asuva kontserdipaiga maalilise ilu.

Auhinnatud lavastaja Dick Carruthersi poolt mõnuga üles võetud põnevad ja tundeküllased kaadrid moodustavad tõeliselt suurejoonelise kontsertfilmi, mis on tõenäoliselt ka bändi parim.

Võimas kontsertfilm linastub Coca-Cola Plaza Scape saalis loomulikult 4K pildiresolutsioonis.


Levitaja: More2Screen
Lavastaja: Dick Carruthers


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.