Queen: A Night in Bohemia

Queen: A Night in Bohemia

1h 29min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 09.09.2016

Suurejooneline kontsertfilm "Queen: A Night in Bohemia" võtab tähelepanu alla 1975. aasta jõululaupäeval Hammersmithi kontserdimajas salvestatud Queeni legendaarse kontserdi, mis oli kulminatsiooniks bändi üliedukale ja sündmusterohkele aastale. BBC näidatud otseülekande vahendusel jõudis vaatajate ette energiline šõu, kus Queen kõmmutas kõikidest kahuritest, esitades oma tuntumaid läbimurdehitte nagu "Killer Queen", "Liar", "Keep Yourself Alive", "Now I`m Here" ning kõige lõpuks toodi lavale ka nüüdseks juba klassikaks kujunenud "Bohemian Rhapsody".

"Queen: A Night in Bohemia" on unikaalne kinosündmus, mis lisaks legendaarsele Hammersmithi kontserdile, annab fännidele võimaluse heita pilk seni avaldamata dokumentaalfilmile, kus bändiliikmete intervjuude ja arhiivkaadritega sisenetakse Queeni läbimurdeaasta telgitagustesse.

Dokumentaalfilm kaevub sügavale arhiivmaterjalidesse, et jutustada lugu Queeni tõusust tähtede poole. Erilise tähelepanu all on bändi algusaastad, kui Queen veel otsis jalgealust. Seda kõike ilmestavad intervjuud, kaadrid bändi kõige esimese muusikavideo tegemisest ja "Bohemian Rhapsody" salvestamisest.


Levitaja: More2Screen
Lavastaja: Tom Corcoran


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.