KINOKLASSIKA: Rocky

KINOKLASSIKA: Rocky

Rocky

2h 0min  |  Draama, Sport  |  Kinodes alates: 07.12.2016

Olete oodatud 7. detsembri õhtul, kell 19:30 3 Oscari võitja "Rocky" esilinastusele! Linastuspaikadeks Coca-Cola Plaza ja Kino Ekraan.

Avanseanss Tallinnas tuleb näitamisele kristallselges 4K resolutsioonis. Lisaseansid pealinnas toimuvad 14. ja 21. detsembri õhtul. Kino Ekraanis linastub film eksklusiivselt vaid 7. detsembril.

1976. aasta alguses oli Sylvester Stallone veel suhteliselt tundmatu näitleja, kel pangakontol vaid mõnedsajad eurod. Innustatuna Muhammad Ali– Chuck Wepner vahelisest poksimatsist, kirjutab ta kolme päevaga valmis stsenaariumi, millele tehakse pakkumine 350-tuhandele dollarile. Mees nõustub vaid juhul, kui tema saab peaosa mängida.

"Rocky" võidab 1977. aasta märtsis esimese spordifilmina parima filmi Oscari. Hästi mängitud, mr. Stallone.

Sünopsis:

Poksija Rocky Balboa saab elu suurima võimaluse võidelda raskekaallase Apollo Creediga. Kuulus poksija Creed esitab väljakutse kõigile, kes on valmis talle vastu astuma. See on võimalus neile, kes tahavad rambivalgusesse jõuda. Rocky on tundmatu ja testimata poksija, kuid ta on siiski veendunud, et ta suudab võita.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: John G. Avildsen
Osatäitjad: Sylvester Stallone, Burt Young, Talia Shire, Carl Weathers


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.