CHiPs: Maanteepatrull

CHiPs: Maanteepatrull

CHIPs

1h 40min  |  Komöödia, Märul, Krimi  |  Kinodes alates: 24.03.2017

Märulikomöödia “ChiPs: Maanteepatrull” peaosades on Dax Shepard (“Sündmuskohalt põgenemine”, telesari “Parenthood”) ja Michael Peña (“Marslane”). Shepard ka lavastas enda kirjutatud stsenaariumi, mille aluseks on Rick Rosneri loodud 1970ndate populaarse telesarja tegelased.

Jon Baker (Shepard) ja Frank “Ponch” Poncherello (Peña) on äsja Los Angeleses California maanteepolitseisse (CHP) väga erinevatel põhjustel tööle asunud. Baker on endine profimootorrattur, kes üritab oma elu ja abielu joonde saada. Poncherello on ennast täis salaagent, kes uurib mitme miljoni dollari suurust röövi, mille sooritajad võisid olla CHP-st.

Kogemusteta kollanokk ja karm proff peavad meeskonnana töötama, kuigi neil on keeruline läbi saada. Kuid nende partnerlus võib siiski õnnestuda, kui Bakeri ratturi oskused Ponchi tänavatarkusega ühendada… Juhul, kui nad teineteist selle käigus hulluks ei aja.

Filmis teevad veel kaasa Rosa Salazar (“Lahkulööja sari: Mässaja”), Adam Brody (“Think Like a Man Too”), Kristen Bell (“Veronica Mars”) ja Vincent D’Onofrio (“Jurassic World: Sauruste maailm”).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Dax Shepard
Osatäitjad: Dax Shepard, Michael Peña, Adam Brody, Vincent D'Onofrio, Kristen Bell


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid