Valgus ookeanide vahel

Valgus ookeanide vahel

The Light Between Oceans

2h 14min  |  Draama  |  Kinodes alates: 28.10.2016

Pärast nelja piinarikast aastat läänerindel naaseb Tom Sherbourne (Michael Fassbender “Vääritud tõprad”, “Steve Jobs”) Austraaliasse ja võtab vastu majakavahi töö Janus Rockil, mis asub rannikust pea poole päeva sõidu kaugusel. Saarele, kuhu kaubalaev saabub vaid korra hooaja jooksul, toob Tom ka oma noore armastava naise Isabeli (Alicia Vikander “Taani tüdruk”, “Ex Machina”). Aastaid hiljem, pärast kaht nurisünnitust ja ühe lapse surnult sündi, kuuleb leinav Isabel lapse nuttu. Kaldale triivib paat, milles surnud mees ja nuttev beebi.

Tom, kes piinliku täpsusega kõik kirja paneb ja kelle põhimõtted on kohutavas sõjas kõikumatutena püsinud, tahab mehest ja beebist kohe võimudele teada anda. Isabel aga väidab, et beebi on jumala kingitus, ning Tomi vastuväidetest hoolimata jätavad nad lapse endale ja panevad talle nimeks Lucy. Kui laps on kahene, naasevad Tom ja Isabel mandrile ning peavad taas harjuma mõttega, et maailmas on ka teisi inimesi, kellest üht on nende otsus rängalt mõjutanud.

DreamWorks Pictures ja Reliance Entertainment koostöös Participant Mediaga toovad teieni filmi “Valgus ookeanide vahel”, kus mängivad kahekordne Oscari-nominent Michael Fassbender, Oscari-võitja Alicia Vikander, Oscari ja Kuldse Gloobuse võitnud Rachel Weisz (“Ustav aednik”), Bryan Brown (“Austraalia”) ja Jack Thompson (“Suur Gatsby”). Stsenarist ja lavastaja on Derek Cianfrance (“New Yorgi varjus”, “Kurb valentinipäev”), film põhineb M. L. Stedmani romaanil.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Derek Cianfrance
Osatäitjad: Alicia Vikander, Michael Fassbender, Rachel Weisz


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.