Närvidemäng

Närvidemäng

Nerve

1h 36min  |  Põnevik  |  Kinodes alates: 29.07.2016

Mida suurem risk, seda suurem tasu. “Närvidemäng” on kaasakiskuv triller, mille tegevus toimub New Yorgi tänavatel, kus amatööridest hulljulged võistlevad mängus, mis netis oleva info abil nende metsikuimaid unistusi ja suurimaid hirme ära kasutab.

Arglik ja korralik abiturient Venus Delmonico ehk Vee (Emma Roberts) murrab välja mugavustsoonist, kui ta liitub emotsiooni ajel Närviga, adrenaliiniküllase võistlusega, mida internetis reaalajas jälgida saab. Noored uljaspead esitavad üksteisele väljakutseid, mis muutuvad kiiresti kergelt piinlikest eluohtlikeks, kui anonüümsed vaatlejad õli tulle kallavad. Kui Vee pannakse paari salapärase võõra Ianiga (Dave Franco), muudab nendevaheline keemia nad hetkega netistaarideks ning fännide lemmikuiks. Õhtu edenedes aga solvab Vee kauaaegseid sõpru ja seab raha ning kuulsuse nimel ohtu oma elu. Iani minevikust kuuldes avastab Vee, et ohus on ka tema pere tulevik. Pinge kasvab, panused tõusevad ning võidu või kaotuse asemel käib mäng elu ja surma peale.

“Närvidemängu” lavastajaiks on Henry Joost ja Ariel Schulman (“Kasskala”, “Paranähtused 3”), stsenaariumi kirjutas Jessica Sharzer (“Ameerika õudukas”, “Turn the Beat Around”), film põhineb Jeanne Ryani romaanil. Filmis mängivad Emma Roberts (“Ameerika õudukas”, “Me oleme Millerid”), Dave Franco (“Neetud naabrid”, ”Nüüd sa näed mind”), Emily Meade (“The Leftovers”, “Piinlik hetk”), Miles Heizer (“Parenthood”, “The Stanford Prison Experiment”), Colson Baker (“Teisel pool lavavalgust”, “Punk’s Dead: SLC Punk 2”) ja Juliette Lewis (“Wayward Pines”, “Augustikuu”).

Produtsentideks on Allison Shearmur (“Näljamängud: Lahvatab leek”, “Uhkus ja eelarvamus ja zombid”) ja Anthony Katagas, (“12 aastat orjana”, “Unfinished Business”), Jeanne Ryan on vastutav produtsent. Operaator on Michael Simmonds (“All Eyes and Ears”, “The Last of Robin Hood”). Filmikunstnik on Chris Trujillo (“The Girl Is in Trouble”, “Little Accidents”). Monteerijad on Jeff McEvoy (“Tänavajurist”, “Teispoolsus: Ärkamine”) ja Madeleine Gavin (“Meadowland”, “A Place at the Table”). Kostüümikunstnikuks on Melissa Vargas (“In Stereo”, “Uncertain Terms”). Helilooja on Rob Simonsen (“Foxcatcher”, “Kaua aega tagasi”). Muusika eest vastutavad Randall Poster („Wall Streeti hunt“, „Grand Budapest Hotel“) ja Meghan Currier (“Vinüül”, „Everybody Wants Some!!“). Kaasprodutsendid on Charles Miller, Orlee-Rose Strauss ja Stephen Meinen. Rollijaotuse korraldasid John Papsidera, CSA ja Ann Goulder.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Henry Joost, Ariel Schulman
Osatäitjad: Emma Roberts, Dave Franco, Juliette Lewis, Samira Wiley, Kimiko Glenn, Emily Meade


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.