Võrdsed

Võrdsed

Equals

1h 41min  |  Ulmefilm, Romantika  |  Kinodes alates: 20.05.2016

„Milline on armastus tulevikus?“

Eduka USA filmitegija Drake Doremuse lavastatud „Võrdsed“ on emotsionaalselt ja visuaalselt haarav linateos, mille stsenaariumi kirjutas Doremuse idee põhjal Nathan Parker.

Nüansirikka ja aeglaselt leegitseva armastusfilmi tegevus leiab aset futuristlikus utoopiamaailmas, kus emotsioonid on geneetiliselt alla surutud, et kaitsta ühiskonda sõdade ja riidude eest, mis varasemaid põlvkondi hävitasid. Mõnikord see äpardub ja inimestel tekivad ikkagi emotsioonid ning seda peetakse väga tõsiseks haiguseks. Ühiskond on selle tervisekriisi tõttu hirmul ja kõik haiged peavad võtma tugevaid rohtusid või saadetakse nad hoopis raviasutusse, kust mitte keegi tagasi ei tule.

Kristen Stewart ja Nicholas Hoult mängivad Niat ja Silast − õnnetuid armastajaid, kes kohtuvad kolleegidena teadusajakirjas. Silasel tekivad haigusnähud ja tema emotsioonid hakkavad pinnale pressima, kui teda tõmbab pöördumatult Nia poole, kes ka ise oma haigusnähte varjab. Mida kauem nad püüavad oma ilmselget tõmmet maha suruda, seda rohkem õhutab pinge nende vastastikust meeldimist tagant. Aga uute intiimsete naudingutega kaasneb oht, et neid avastatakse ja saadetakse ravile. Sarnase mõtteviisiga emotsioonide all kannatavate patsientide toel jõuavad nad järeldusele, et nende ainus võimalus on põgenemine.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Drake Doremus
Osatäitjad: Kristen Stewart, Nicholas Hoult, Guy Pearce, Jacki Weaver


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.