Valmistub esimene mängija

Valmistub esimene mängija

Ready Player One

2h 20min  |  Märul, Ulmefilm, Põnevik  |  Kinodes alates: 30.03.2018

Filmiloojal Steven Spielbergil on valminud ulmeline seiklusmärul “Valmistub esimene mängija”, mis põhineb üleilmselt kuulsust kogunud samanimelisel Ernest Cline’i menukil.

Film leiab aset aastal 2045, kui maailm on kaose ja kokkuvarisemise äärel. Lunastust leitakse geniaalse ja ekstsentrilise James Halliday (Mark Rylance) loodud kallist virtuaalreaalsuse universumist OASIS-est. Kui Halliday sureb, jätab ta kogu oma üüratu varanduse esimesele, kes leiab kuhugi OASIS-esse peidetud digitaalse lihavõttemuna. Nii saabki alguse kogu maailma haarav võistlus. Kui osalema asub ebatõenäoline kangelane Wade Watts (Tye Sheridan), ootab teda kaelamurdev ja tegelikkust moonutav aardejaht müstikat, avastusi ja ohte täis fantastilises universumis.

Spielbergi lavastatud filmi stsenaariumi kirjutasid Zak Penn ja Ernest Cline.

Filmi peaosades on Tye Sheridan („X-Mehed: Apokalüpsis”), Olivia Cooke („Mina, Earl ja surmasuus tüdruk”), Ben Mendelsohn („Rogue One: Tähesõdade lugu”), T.J. Miller („Deadpool”), Simon Pegg („Võimatu missiooni” filmid”) ja Oscari-võitja Mark Rylance („Spioonide sild”).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Steven Spielberg
Osatäitjad: Tye Sheridan, Mark Rylance, TJ Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg, Olivia Cooke


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.