Lauluässad 3

Lauluässad 3

Pitch Perfect 3

1h 33min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 29.12.2017

Pärast kolledži lõpetamist on Bellade teed lahku läinud ning kohale jõudnud karm reaalsus – iseseisev elu polegi nii roosiline, kui noored naised lootsid. Leevendamaks igatsust koos olemise ja laulmise vastu võtavad preilid ette turnee Hispaaniasse, et esineda sealviibivatele USA sõduritele. Kohapeal korraldatakse aga võistlus terve plejaadi artistide vahel ning auhinnaks on ühistuur koos kuulsa räppar-produtsendi DJ Khalediga. Bellad saavad demonstreerida oma imelisi hääli, a capella laulmise võlusid ja pidada maha laululahinguid, kuid nende vastastel on lisaks lauluhäälele ka teine relv – muusikainstrumendid. Kumb jääb peale, kas hääled või pillid, selles on küsimus.

Viimasele ühisturneele lisavad ohtralt vürtsi ja särtsu kohtumised seksikate sõduritega ning Aubrey (Anna Camp) ja Paksu Amy (Rebel Wilson) plahvatuslikult keerulised isa-suhted. Filmi peakangelane Beca (Anna Kendrick) peab aga tegema ühe eriti raske valiku.

Filmi lavastas Trish Sie („Step Up All In). Belladena naasevad ekraanile Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Hana Mae Lee jt. Värvikates kõrvalosades astuvad punti John Lithgow (“Kolmas kivi päikesest”), Ruby Rose (“John Wick 2”) ning DJ Khaled. Nagu Lauluässadele kombeks, kõlab filmis ohtralt hittlugusid, seekord töödeldakse muu hulgas George Michaeli, Pinki, Britney Spearsi, Avicii ja teiste superstaaride laule. Viimase filmi üllatuslikuks eripäraks on aga üliägedad action-stseenid.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Trish Sie
Osatäitjad: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Ruby Rose, Elizabeth Banks, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, John Lithgow


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid