Take That'i kontserti otseülekanne O2 Arenalt

Take That'i kontserti otseülekanne O2 Arenalt

Take That Live from the O2

2h 20min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 19.06.2015

Suurbritannia edukaim popgrupp Take That tuleb uue lavashow'ga meie kinodesse 19. juunil otse Londoni suursuguselt O2 Arenalt. Imeterav HD pilt ja kõrvu paitav ning toole raputav Surround heli toovad bändi kodulinna kätte nendele, kel ei ole võimalust Londonisse koha peale lennata. Nagu ikka on esimestel piletiostjatel vaba valik parimatele kohtadele saalis!

Edetabelite tippe ja auhinnatseremooniaid vallutanud bändi teatakse lisaks nende hittidele ka suurepäraste kontsertesinemiste järgi. Sinu kinol on au kutsuda kõiki osa saama sellest imelisest värvide mängust, kus näeme lisaks muusikalisele vaatemängule ka näiteks meduuside ja nukkude hoolikalt lavastatud tantsuetendust. Mark Owenit ja Howard Donaldit näeb lendava tandemina publiku kohale tõusmas ning põlevad maakerad, pürotehnika ja kunstvihm pole samuti mingi küsimus. Valmistugem, Take That tuleb ja legendaarne laulukirjutaja Gary Barlow on vormis.

Take That on läbi aegade edukaim Briti poistebänd, kelle albumitest neli on jõudnud selle sajandi enimmüüdud plaatide edetabelisse.

Otseülekanne 19. juunil Tallinnas Coca-Cola Plazas ja Tartus Ekraanis kell 22.00!

Oled sa valmis?

NB! Broneeringud avanevad 2 nädalat enne kontserti.


Levitaja: StoryHill Oy


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.