La La Land: California unistused

La La Land: California unistused

La La Land

2h 8min  |  Komöödia, Draama, Muusikal  |  Kinodes alates: 16.12.2016

* Neljateistkümne Oscari nominent - parim film, parim lavastaja, parim meespeaosa, parim naispeaosa, parim originaalstsenaarium, parim operaatoritöö, parim montaaž, parim kunstnikutöö, parim kostüümikunstnik, parim filmimuusika, kahekordne parim laulu nominent, parim helirežii, parim helimontaaž.

* Seitsme Kuldgloobuse võitja - parim komöödia/muusikal, parim näitleja - komöödia/muusikal, parim näitlejanna - komöödia/muusikal, parim lavastaja, parim stsenaarium, parim laul, parim filmimuusika.

Oscarile kandideerinud lavastaja Damien Chazelle’i („Whiplash“) uus film „La La Land: California unistused“ jutustab loo algajast näitlejannast Miast (Emma Stone „Lindmees ehk (võhiklikkuse ootamatu voorus)“, „Rumal pöörane armastus“) ja pühendunud džässmuusikust Sebastianist (Ryan Gosling „New Yorgi varjus“, „Rumal pöörane armastus“), kes näevad vaeva, et saada hakkama linnas, mis on kuulus lootuste purustamise ja südamete murdmise poolest. See tänapäeva Los Angeleses aset leidev ja igapäevaelust pajatav originaalmuusikal vaatleb rõõmu ja valu, mis oma unistuste poole püüdlemisega kaasas käivad.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Damien Chazelle
Osatäitjad: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons, John Legend, Finn Witrock, Rosemarie DeWitt


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.