Kurt Cobain: Montage of Heck

Kurt Cobain: Montage of Heck

2h 25min  |  Muusika  |  Kinodes alates: 24.04.2015

"Kõige intiimsem rokidokumentaal, mis kunagi tehtud" - ajakiri Rolling Stones

24. - 30. aprillini (suure publikuhuvi tõttu lisalinastused nii Tallinnas kui Tartus) pakume teile eksklusiivset võimalust näha dokumentaalfilmi legendaarsest grunge-rocki lipulaeva Nirvana liidrist Kurt Cobainist. Sundance'i filmifestivalil esilinastunud ning Berliini filmifestivali Panorama programmis osalenud film on esimene Cobainide pere poolt heaks kiidetud linateos, mis varalahkunud Kurtist kunagi tehtud on.

Nirvana solisti, kitarristi ja laulukirjutajat Kurt Cobaini idoliseeritakse veel 20 aastat pärast tema surma. "Cobain: Montage of Heck" on siiras teekond õrnahingelise Washingtoni osariigi muusiku ellu, kellele kuulsus ja tähelepanu mõjusid hävitavalt. Film on tehtud tänu täielikule ligipääsule Cobaini koduvideotele, salvestustele, kunstikatsetustele, fotodele ja päevikutele. See annab vaatajale väga isikliku pildi üheaegselt võimsast ja haprast loojanatuurist.

Oscari nominendi Brett Morgeni (1999 "On the Ropes") loodud film ühendab avaliku teabe ja Cobaini-kultuse materjalidega, mida on seniajani nähtud ainult pere- ja sõprade ringis.

See on virtuaalne autobiograafia, mis võiks huvitada igaüht, kellel popkultuur vere käima paneb.

NB! Film linastub inglise keeles; inglisekeelsete subtiitritega. Pärast lõputiitreid näeb ka lühiintervjuud režissööriga, mis teeb mitmed asjad veelgi selgemaks. Filmi piletihinnale kehtib eriklausel, et iga seanss toimuks nädalavahetuse hindadega ning sellele ei laiene erisoodustused (nt Kreisi teisipäev).


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: Brett Morgen
Osatäitjad: Kurt Cobain, Courtney Love, Krist Novoselic


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.