David Bowie Is

David Bowie Is

1h 40min  |  Dokumentaal, Muusika, Näitus  |  Kinodes alates: 08.12.2014

Tänu suurele publikuhuvile tulevad müüki lisapiletid 17. detsembriks!

Dokumentaalfilm DAVID BOWIE IS Londoni Victoria & Alberti (V&A) muuseumi näitusest. See on ülevaade näitusest, mis koosneb tähelepanuväärsest hulgast fotodest, kostüümidest ja muudest erakordsetest esemetest, mis on David Bowie arhiivist lagedale toodud. The Times nimetas näitust "metsikult stiilseks" ja The Guardian "triumfaalseks" ning see oli ainsana V&A ajaloos pidevalt välja müüdud. Näitus on nüüd asunud maailmaturneele läbi Toronto, Sao Paulo ja Berliini ning järgmisena ootab ees Chicago moodsa kunsti muuseum alates 4. jaanuarist 2015.

DAVID BOWIE IS dokumentaal viib vaatajad harukordsele teekonnale, mille jooksul pakuvad meile seltsi näiteks legendaarne Jaapani moedisainer Kansai Yamamoto, ansambli "Pulp" staar Jarvis Cocker ja paljud teised, et tuua meieni lood nende lugematute esemete taustast. Meile avaneb terve Bowie kunstiline karjäär alates tema meeldejäävamatest muusikavideotest kuni varemnägemata lüürika, albumikujunduste ja päevikusissekanneteni.

Film võeti üles V&A näituse viimasel päeval ja selle lavastajaks on Hamish Hamilton (BAFTAga pärjatud Oscari -galade ja 2012. aasta Londoni olümpiamängude avatseremoonia lavastaja).


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: Hamish Hamilton
Osatäitjad: David Bowie


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.