Danny Collins

Danny Collins

1h 46min  |  Komöödia, Draama  |  Kinodes alates: 03.04.2015

Vananev rokkstaar saab elumuutva kirja ning otsustab välja uurida, milline ta elu oleks võinud olla. „Danny Collins“ on inspireeriv lugu ootamatust teisest vaatusest stsenaristilt ja lavastajalt Dan Fogelmanilt.

Laulja Danny Collins (Al Pacino) laseb ikka liugu oma parimate aegade hittidel ning paistab, et tal on kõik olemas – raha, kuulsus, värske kihlatu ja staadionite viisi jumaldavaid fänne. Kuid aastatepikkune tormine elustiil, nurjunud suhted ja õhtust õhtusse samade laulude esitamine on endisele metsikule rokkarile mõjuma hakanud. Kui tema pikaaegne mänedžer (Christopher Plummer) annab talle 40 aasta vanuse kirja John Lennonilt, mida ta polnud siiani kätte saanud, otsustab Danny hilinemisega iidoli nõu kuulda võtta ja oma sündant kuulata. Ta jätab ära välja müüdud tuuri ja seab end sisse New Jersey väikelinna hotelli, et püüda uuesti leida armastust muusika vastu ning perekonda, kelle ta staariks pürgides hülgas. Tõestisündinud lool põhinevas „Danny Collinsis“ astub ekraanile staaride paraad ning filmis kõlab üheksa klassikalist John Lennoni laulu ning Ryan Adamsi, Don Wasi, Cairan Gribbini ja Greg Agari originaalmuusika.

„Danny Collinsi“ stsenaariumi kirjutas ja lavastas Dan Fogelman („Rumal pöörane armastus“, „Viimane Vegas“). Filmis mängivad Al Pacino („Ristiisa“, „Naise lõhn“), Annette Bening („Lastega on kõik korras“, „Tabamatu ilu“), Jennifer Garner („Mehed, naised ja lapsed“, „Juno“), Bobby Cannavale („Kurb Jasmine“, „Keeluaja kuningas“) ja Christopher Plummer („Algajad“, „Lohetätoveeringuga tüdruk“).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Dan Fogelman
Osatäitjad: Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner, Christopher Plummer, Bobby Cannavale, Josh Peck


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid