Jäljed

Jäljed

Tracks

1h 50min  |  Draama, Seiklus, Biograafia  |  Kinodes alates: 12.09.2014

Tõsielul põhinev lugu Robin Davidsonist, kes aastal 1977 võttis ette erakordse retke üle karmide Austraalia kõrbeväljade kuni India ookeanini, et kogeda midagi uskumatut ja saada osa looduse ilmelisest puudutusest. Tema ainsaks kaaslaseks sel ligi 2000-kilomeetrisel teekonnal oli koer ja neli ettearvamatut kaamlit. Oma magusvalusal teekonnal kohtas ta National Geographic väljaande fotograafi Rick Smolanit, kes pildistas üles tema teekonna ja oli nõus rahastama seda seitsme kuu pikkust teekonda, ohverdades selle nimel üksilduse.

Enesetapuna näiv reis, mis kõrvalseisjatele võib tunduda naeruväärsena, pakub vaatajatele pilguheitu inimhinge sügavaimatesse saladustesse, kus otsimine ja leidmine on midagi suuremat kui lihtsalt eesmärkide saavutamine. Kui elu sind kutsub, pead lihtsalt minema - see on elukutse.

John Currani suurepärane film ei ole pelgalt road-movie, see on midagi suuremat ja enamat – lugu, mida kaunistab võimas ja maaliline loodus ning võrratu näitlejatöö, peaosas Mia Wasikowskaga.


Levitaja: Marvofilm OÜ
Lavastaja: John Curran
Osatäitjad: Mia Wasikowska, Adam Driver, Emma Booth


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid