Kütt ja kaks kuningannat

Kütt ja kaks kuningannat

The Huntsman: Winter's War

1h 54min  |  Märul, Seiklus  |  Kinodes alates: 22.04.2016

Fantaasiarikas seiklusfilm KÜTT JA KAKS KUNINGANNAT jutustab tormilistest sündmustest, mis leidsid aset enne Lumivalgekese lugu (Lumivalgeke ja kütt, 2012). Vapra ja hurmava küti Ericu rollis jätkab Chris Hemsworth (Thor, 2011) ning kaunist võluväelist kuninganna Ravennat kehastab seegi kord Oscari-võitjast superdiiva Charlize Theron (Mad Max: Raevu tee, 2015).

Kurikaval Ravenna reedab oma malbe väikeõe Freya (Emily Blunt) pannes tema selja taga toime andestamatu kuriteo. Freya süda külmub ning temas vallandub seni uinunud jäine hävitusjõud. Taandunud kaugele põhjala kargesse kuningriiki hakkab kalestunud Freya üles ehitama isiklikku küttide armeed. Vanemateta lastest treenitakse karmid tundetud sõdalased ning kõrgeimaks seaduseks neile on keeld tunda armastust.

Kui konkureerivad õed-kuningannad oma alalises võimuvõitluses saatusliku lõpulahinguni jõuavad, kerkib otsustavaks jõuks nende vahele Freya parim kütt Eric koos oma salaarmastuse, kaasvõitlejast küti Saraga (Jessica Chastain).

Ohtralt silmailu ja efektseid kaadreid pakkuv tempokas muinasjutufilm on valminud Hollywoodi veteran-produtsent Joe Roth’i ("Alice Imedemaal") ja režissöör Cedric Nicolas-Troyan’i (Lumivalgeke ja kütt, 2012) meisterliku käe all.

Filmi tõlkis Piret Nukki.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Cedric Nicolas-Troyan
Osatäitjad: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Sam Hazeldine


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.