Kaukaasia vang

Kaukaasia vang

Кавказская пленница

1h 35min  |  Komöödia, Seiklus  |  Kinodes alates: 05.09.2014

Peaaegu 50 aastat tagasi aset leidnud lugu kordub! Vanast kultusfilmist „Kaukaasia vang“ teada-tuntud Šuriku koomilised seiklused jätkuvad juba tänapäeval. Vaatamata sellele, et aastate jooksul on nii mõndagi muutunud, pole oma aktuaalsust kaotanud sellised mõisted nagu armastus, sõprus, vodka, šašlõkk ja südantlõhestavad laulud.

Noor ajakirjanik Šurik saabub Kaukaasiasse, et teha reportaaž kohalikust folkloorist ja traditsioonidest. Ta peatub Gorskis kohaliku linnapea Georgi Saahovi residentsis. Viimane järgib kohaliku kuberneri ettenäidatud trendi ning soovib abielluda noore kaunitari ja spordipiiga Niinaga, kes meeldib väga ka Šurikule. Kasutades saamatut Šurikut alatult ära, röövib Saahov koos oma jõmmidega Niina. Šurik mõistab, et teda on ninapidi veetud ja püüab oma kallima iga hinna eest päästa.

Uue „Kaukaasia vangi“ loojatel on õnnestunud leida vana kultusfilmi kangelastega äravahetamiseni sarnased tegelaskujud, kes toovad kinovaatajate silma naerupisarad ning hingesoppi meeldiva nostalgia.

Heasüdamlik ja lihtsameelne Šurik on tänapäeval varustatud juba tunduvalt keerulisema tehnikaga ning tema osas näeme näitleja Dmitri Šarakoist. Tütarlaps Niina pole enam lihtsalt kaunitarist aspirant ja spordipiiga, vaid lausa ekstreemsportlane ning tema rollis on filmiga „Suurlinna armastus“ tuntust kogunud lummav Nastja Zadarožnaja.

Mägilasrahva aktsendiga kõnelevat eakat peigmeest mängib filmis „Kaukaasia vang“ üks Venemaa parimaid koomikuid Gennadi Hazanov. Pruudiröövi korraldanud kurikaelu mängivad näitlejad ei tee seda kehvemini kui kunagine legendaarne trio Juri Nikulin, Georgi Vitsin ja Jevgeni Morgunov.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Maksim Voronkov


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.