Fantastilised elukad ja kust neid leida

Fantastilised elukad ja kust neid leida

Fantastic Beasts and Where to Find Them

2h 13min  |  Seiklus, Fantaasia, Kogupere  |  Kinodes alates: 18.11.2016

* Kahe Oscari nominent - parim kunstnikutöö, parim kostüümikunstnik.

„Fantastilised elukad ja kust neid leida“ on uus seiklusfilm, mis viib meid tagasi J. K. Rowlingu võlumaailma.

Oscariga pärjatud Eddie Redmayne („Kõiksuse teooria“) mängib võlurimaailma silmapaistvat magizooloogi Newt Scamanderit ning filmi lavastajaks on David Yates, kelle käe all valmisid viimased neli „Harry Potteri“ hittfilmi.

„Fantastilised elukad ja kust neid leida“ saab alguse 1926. aastal, kui Newt Scamander on just lõpetanud ülemaailmse retke, et leida ja dokumenteerida tervet hulka maagilisi elukaid. Kui ta lühikeseks peatuseks New Yorki jõuab, võiks ta sealt ühegi juhtumuseta lahkuda… kui poleks No-Majit (ameeriklaste mugu) nimega Jacob, valesse kohta sattunud maagilist olendit ja mõnede Newti fantastiliste elukate põgenemist, mis võiks tuua pahandusi nii võlumaailma kui ka No-Majide maailma.

Filmis teevad veel kaasa Katherine Waterson („Steve Jobs“, „Loomupärane pahe“) Tina rollis; Tony auhinnaga pärjatud Dan Fogler („The 25th Annual Putnam County Spelling Bee“) Jacobi rollis; Alison Sudol („Dig“, „Transparent“) Tina õe Queenie rollis; Ezra Miller („Nagu hunnik õnnetust“) Credence’i rollis; kahekordne Oscari-nominent Samantha Morton („Ameerikas“, „Magus ja vastik“) Mary Lou rollis; Oscariga pärjatud Jon Voight („Kojutulek“, telesari „Ray Donovan“) Henry Shaw’ seeniori rollis; Ron Perlman („Hellboy“ filmid) Gnarlacki rollis; Carmen Ejogo („Selma“) Seraphina rollis; Jean Murray („Brooklyn“) Chastity rollis; noor uustulnuk Faith Wood-Blagrove Modesty rollis ja Colin Farrell („Sünge juhtum“) Percival Gravesi rollis.

Selle filmiga teeb oma stsenaristidebüüdi J. K. Rowling ise, kelle armastatud „Harry Potteri“ raamatutest said kinolinal ühed maailma suurimad kassahitid. Stsenaariumi inspiratsiooniks oli Sigatüüka õpik „Fantastilised elukad ja kust neid leida“, mille autoriks on tema enda tegelane Newt Scamander.

Film viis uuesti kokku terve rea inimesi, kes töötasid koos juba „Harry Potteri“ filme tehes, sealhulgas produtsendid David Heyman, J. K. Rowling, Steve Kloves ja Lionel Wigram.

„Fantastilised elukad ja kust neid leida“ filmiti Warner Bros.-i Leavesdeni stuudios, mis oli terve kümnendi koduks ka „Harry Potteri“ filmidele. Mõned stseenid võeti üles ka Inglismaal Liverpoolis.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: David Yates
Osatäitjad: Eddie Redmayne, Colin Farrell, Katherine Waterston, Samantha Morton, Ezra Miller, Ron Perlman, Alison Sudol, Jon Voight


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.