Väike prints

Väike prints

The Little Prince

1h 48min  |  Animatsioon, Fantaasia  |  Kinodes alates: 27.11.2015

Avasta uuesti üks läbi aegade armastatumaid lugusid!

Animatsiooni "Väike Prints" keskmes on Väike Tüdruk, keda ema valmistab ette vägagi täiskasvanulikuks maailmaks, milles nad elavad. Kuid siis astub vahele nende ekstsentriline ja heasüdamlik naaber Aviaator.

Aviaator näitab oma uuele sõbrale maailma, kus kõik on võimalik. Maailma, mida talle endale tutvustas kaua aega tagasi Väike Prints.

Nüüd algabki Väikese Tüdruku maagiline ja emotsionaalne teekond Väikese Printsi universumisse. Väike Tüdruk avastab uuesti oma lapsepõlve ning õpib, et lõppude lõpuks on kõige tähtsamad inimsuhted. Ainult südamega näeme me õigesti ning kõik oluline on silmale nähtamatu.

Lavastaja: Mark Osborne (Kung Fu Panda)

Tootja: Prantsusmaa

Pikkus: 106 min

Filmitegelastele annavad eestikeelse hääle Lembit Ulfsak Aviaatorina, Mirtel Pohla Emana, Andero Ermel Printsina, Haide Männamäe Roosina, Indrek Sammul Rebasena, Raimo Pass Maona, Margus Tabor Uhkeldajana, Ain Jürisson Kuningana, Lauri Saatpalu Koolmeistrina ning Indrek Taalmaa Ärimehena ja Madli Krõõt Maaste Väikese Tüdrukuna.

Teistes osades veel: Märten Männiste, Taavi Teplenkov, Erki Aule, Gert Hatsukov, Piret Jalakas, Jette Aus, Rando Arand.

Film on dubleeritud eesti keelde dubleerimisstuudios Orbital Vox Stuudiod. Dublaažirežissöör on Erki Aule, dublaažiprodutsent Jette Aus, helirežissöör Rando Arand, tõlkijad Piret Jalakas ja Ott Ojamaa.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Mark Osborne


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.