Super-Mike XXL

Super-Mike XXL

Magic Mike XXL

1h 55min  |  Komöödia, Draama, Muusika  |  Kinodes alates: 17.07.2015

Filmis "Super-Mike XXL" tulevad jälle kokku näitlejad Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez ja Gabriel Iglesias, kes osalesid 2012. aasta ülemaailmses kassahitis "Super-Mike".

Filmi tegevus toimub kolm aastat pärast seda, kui Mike oma ala tipus olles strippariametist loobus. Ülejäänud Tampa kuningad on samuti valmis selle ametiga lõpparvet tegema, aga tahavad seda teha omal moel. Nende sooviks on anda viimane vapustav etendus Myrtle Beachis koos legendaarse peaesineja Super-Mike'iga.

Mehed asuvad teele ning teevad vahepeatused Jacksonville'is ja Savannah's, et kohtuda vanade tuttavatega ning leida uusi sõpru. Mike ja semud õpivad mõningaid uusi liigutusi ja saavad üllataval moel minevikutaagast lahti.

Lisaks löövad filmis kaasa Amber Heard ("Rummipäevik"), Donald Glover (telesari "Rahvaülikool"), Stephen "tWitch" Boss ("Keelatud tants 4"), Michael Strahan (telesaade "Live with Kelly and Michael"), Andie MacDowell ("Footloose"), Elizabeth Banks ("Näljamängude" filmid) ja Jada Pinkett Smith (telesari "Gotham").

Filmi lavastaja on Emmyga pärjatud Gregory Jacobs (telefilm "Kulisside taga"), kes oli filmi "Super-Mike" produtsent ja on korduvalt teinud koostööd Steven Soderberghiga. Esimese filmi lavastaja Steven Soderbergh on seekord tegevprodutsendi rollis.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Gregory Jacobs
Osatäitjad: Channing Tatum, Elizabeth Banks, Amber Heard, Andie MacDowell, Matt Bomer, Joe Manganiello, Jada Pinkett-Smith, Donald Glover, Adam Rodriguez, Kevin Nash


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.