Marslane

Marslane

Martian, The

2h 21min  |  Märul, Ulmefilm, Seiklus  |  Kinodes alates: 02.10.2015

Marsi missiooni käigus satub ekspeditsioon Ares III tugeva tormi kätte ning on sunnitud viimases hädas evakueeruma. Astronaut Mark Watney (Matt Damon) jääb tormis kadunuks ja teda peetakse surnuks. Marsilt kiiruga lahkunud meeskond aga ei tea, et Watney on imekombel tormist eluga pääsenud... Õnn pääsemisest võib jääda aga üürikeseks, sest ta leiab end ihuüksi vaenulikult planeedilt. Nappide varudega peab ta lootma omaenda leidlikkusele, taibule ja südikusele, et saata Maale signaal, et ta endiselt elus on.

Miljonite kilomeetrite kaugusel näevad NASA ja rahvusvaheliste teadlaste grupp tohutult vaeva, et "Marslane" saaks koju toodud. Tema meeskonnakaaslased aga plaanivad hulljulget, kui mitte lausa võimatut päästemissiooni. Neid kaht lugu jälgib kogu maailm, hoides pöialt, et kaugele planeedile lõksu jäänud mees siiski turvaliselt koju jõuaks.

Andy Weiri samanimelisel bestselleril põhineva loo lavastas Ridley Scott ("Blade Runner", "Alien", "Gladiaator"), stsenaariumi kirjutas Drew Goddard ("Cloverfield", kultusseriaal "Teadmata kadunud"). Osades Matt Damon ("Bourne'i ultimaatum"), Jessica Chastain ("Tähtedevaheline"), Kristen Wiig ("Walter Mitty salajane elu"), Kate Mara ("Kaardimaja", "Fantastiline nelik"), Michael Pena ("Sipelgamees"), Jeff Daniels ("Newsroom"), Chiwetel Ejiofor ("12 aastat orjana"), Sean Bean ("Sõrmuste isand"), Sebastian Stan ("Kapten Ameerika: Talvesõdalane") ja Donald Glover ("Magic Mike XXL").


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Ridley Scott
Osatäitjad: Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, Kristen Wiig, Sean Bean, Sebastian Stan, Michael Peña, Aksel Hennie, Donald Glover, Benedict Wong


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.