Entourage. Saatjaskond.

Entourage. Saatjaskond.

Entourage

1h 44min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 12.06.2015

"Entourage", HBO auhinnatud telesarja kinoversioon, toob kokku sarjas osalenud näitlejad, kelleks on Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara ja Jeremy Piven.

Filmitäht Vincent Chase (Grenier) ning ta semud Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) ja Johnny (Dillon) on tagasi ning teevad jälle koostööd Ari Goldiga (Piven), endise superagendiga, kellest on nüüd saanud stuudioboss. Mõned eesmärgid on muutunud, aga sõprus on endiselt tugev, kui mehed püüavad Hollywoodi tujukas ja halastamatus maailmas hakkama saada.

Filmis osalevad ka Billy Bob Thornton ning Haley Joel Osment isa ja poja Larsen ja Travis McCredle'i rollides. Tagasi on mitu näitlejat, kes sarjas kaasa lõid. Perrey Reeves mängib Ari Goldi abikaasat, Emmanuelle Chriqui on Sloan, Rhys Coiro on Billy Walsh, Debi Mazar on Vince'i publitsist Shauna, Rex Lee on Lloyd, Constance Zimmer on Dana Gordon ning Nora Dunn on doktor Marcus. Emily Ratajkowski astub üles iseendana. Lisaks löövad kaasa sarjas mänginud Alan Dale, räppar Scott Mescudi ja Rhonda Rousey.

"Entourage'i" looja Doug Ellin on filmi lavastaja ja stsenarist, loo autorid on Ellin ja Rob Weiss, tegelaskujude looja on Ellin.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Doug Ellin
Osatäitjad: Adrian Grenier, Jeremy Piven, Emily Ratajkowski, Emmanuelle Chriqui, Ronda Rousey, Billy Bob Thornton, Haley Joel Osment, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Armie Hammer


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid